Logitech ще представят моделите MX Master 3 и MX Keys за устройствата на Apple през август

Logitech актуализираха портфолиото си от компютърна периферия с премиерата на няколко нови аксесоара, предназначени за потребителите на macOS. Компанията е разработила версии на популярната клавиатура MX Keys, както и мишката MX Master 3 специално за своята десктоп операционна система. 

Оригиналните устройства също предлагат поддръжка за Windows и macOS, но обновените модели предлагат допълнителни оптимизации подобряващи скоростта и чувствителността. Елегантният дизайн на MX Keys for Mac и MX Master 3 for Mac е допълнен от Space Gray цвят, който перфектно ще допълни устройствата на Apple, които притежавате.

 

Актуализираната версия на клавиатурата MX Keys може да работи с macOS, но също с iOS и iPadОS. Потребителите ще имат достъп до три бутона за бърз достъп в горната част, които позволяват едновременното свързване на същия брой устройства, като MacPro и MacBook Air.

По този начин можете лесно да превключвате между тях и по-удобно да комуникирате от голямата клавиатура. Самите бутони и имат заоблени краища, което допълнително  улеснява писането. 

 

 

Освен подсветката има и сензори за близост, които улавят движения и респективно да разбират кога се приближавате или отдалечавате от клавиатурата. Осветлението на бутоните се променя съобразно околната светлина, като батерията осигурява до 10 дни, а зареждането става с USB Type-C порт. Продажбите стартират през август на цена от $99.99.

Другото ново предложение на  Logitech е ергономичната мишка MX Master 3, която вече е оптимизирана за macOS, съобщава AppleInsider. Премиерата на този модел е вълнуваща, тъй като MX Master 3 е най-добрата мишка от серията Master Series, която разполага с Darkfield DPI сензор с чувствителност от 4000 DPI и осигурява пет пъти по-бърза скорост от конвенционална мишка.

Иновативният дизайн позволява лесно да използвате Back и Forward бутоните с палеца и да скролвате над 1000 реда в секунда. Специален бутон позволява да персонализирате мишката за приложения като Microsoft Office, Google Chrome, Adobe Premiere и Final Cut Pro. Продажбите стартират до седмици на цена от $99.99.

 

 

 

Oще от Digital: Най-интересните функции в геймърската клавиатура Logitech G915 TKL Tenkeyless (Видео)