Няколко видове оргазъм, които могат да задоволят жената до вас

Женският оргазъм винаги е бил по-важен от мъжкия, защото показва умения и качесва. Това е един от критериите, дали мъжът е достатъчно добър в леглото. Когато има повод за хвалене в мъжка компания, то поводът е, че мъжа е успял да задоволи някоя жена. Не се хвали когато е приключил за няколко минути.

В тази статия, ще видите няколко вида женски оргазъм, които могат да ви помогнат, да се похвалите след някоя страстна вечер.

Оргазъм чрез G-точката

G-точката се намира на върха на стената на влагалището, а нейното стимулиране води до лек оргазъм. Той тип се смята за женския еквивалент на еякулацията. Не всяка жена, обича стимулация на G-точката, затова се консултирайте с половинката си дали иска да я стимулирате по този начин.

Клиторен оргазъм

Оргазъм, който може да достигне всяка жена, и най-лесно достижим, тъй като в тази област има 8000 нервни окончания и е най-чувствителната част от женското. Как да го получи жената? Достатъчни са малки и нежни докосвания, за да се достигне до този оргазъм. Докосвайте зоната все едно галите жената с перо.

Вагинален оргазъм

За този оргазъм се изисква повече. Ще трябват поне 30 минути сексуален акт, в който жената трябва освен да изпитва удоволствие, то трябва и да нараства. Най-лесно е да й се подчините и тя да ви упътва.

Двоен оргазъм

Този вид оргазъм е комбинация от вагинален и клиторен оргазъм едновременно и може да продължи до 15 минути. Много рядко явление, тъй като изисква много дългата любовна игра, много настроение и добра стимулация. Ако успеете да доведете дамата до този оргазъм, значи сте постигнали голям успех.

Оргазъм при тренировки

Някои специалисти твърдят, че най- тежките упражнения и определени движения на краката и цялото тяло може да доведе до оргазъм, но това са единични случай, и не се получават при всеки. Така, че е рядък случай.