Ако мислите, че 5G е вредно, то тази USB флашка за $346 е за вас

Въпреки че повечето хора приветстват пристигането на 5G технологията, има и такива, които вярват, че мрежите от следващо поколение могат да причинят сериозни здравословни проблеми. Но ако се притеснявате, че имунната ви система отслабва или мозъкът ви се пържи.
Съществува обаче USB устройство, което използва квантова технология и струва $346 долара, за да запази тялото си в безопасност. Според нов доклад обаче той е идентичен с всяко стандартно USB устройство.

Techspot ни разказват какво точно представлява тази джаджа.

 

Различни публикации твърдят, че 5G може да повлияят негативно на вашето здраве. Те добиха още по-голяма популярност около пандемията от Covid-19. Тази конспирация доведе до подпалването на много дискусии в социалните мрежи.
BBC съобщава, че компания наречена BioShield Distribution, предлага продукт наречен 5GBioSheild, който осигурява защита на вашия дом и семейство, благодарение на наличния в устройството холографски нанослоен катализатор, който може да се носи или постави в близост до смартфон или всякакво друго електрическо или радиационно електронно поле.
От BBC споменават, че са използвали услугите на друга компания наречена Pen Test Partners, която тества устройства за уязвимости. Те са стигнали до извода, че това устройство не се отличава по много с стандартното USB, което притежава почти всеки.

 

В тази връзка от BioShield отговарят, че в тяхното устройство е „използвана патентована процедура , която води до релативистично разширяване на времето и биологичното квантово заплитане на ниво ДНК”, което звучи малко, като от научно фантастичен филм.
Един от директорите на компанията каза пред BBC, че те притежават много техническа информация, с много исторически изследвания, които са им помогнали да разработят така техния продукт, че да може да помогне от евентуални 5G последици.

Tags5GUSB