Джина Иванова разтърси с признание за Краси Аврамов… СНИМКИ

Джина Иванова от култовата група „Трамвай № 5“ наскоро разкри факт за Краси Аврамов, който предизвика бурни вълнения сред последователите и на двамата в социалните мрежи.

Певицата, която от години редовно помага на бездомни животинки да оцеляват и да живеят след това нормално, остана много приятно изненадана от постъпка на Човека глас, пред която заяви, че се покланя.

„Молете се за повече хора, които са готови да спасят всеки живот, днес певеца – глас Краси Аврамов дойде и взе последното живо паднало от семейството Сива Врана.. Поклон пред такива хора, надявам се да оцелее и да му носи много късмет!“, пише изпълнителката във фейсбук профила си и показва нагледно малкото птиче, спасено от колегата й.

Наскоро Джина, която се грижи с лични средства и време за десетки бездомни котки, разкри и кой е човекът, който редовно стреля по котките в квартала й. Преди три години същият рани жестоко с въздушна пушка три от котенцата, за които певицата се грижи, а едно от тях не успя да се пребори за живота си.

„Най-после успях да видя стрелеца по котките! Синът на циганското семейство, което настаниха от общината преди 3,4 години в къщата срещу блока ни! Снимките са отдалече и случайно го видях!“, написа певицата и показа нагледно за кого става дума.

“