Samsung Galaxy S30 ще има 150MP петорна камера

var md = new MobileDetect(window.navigator.userAgent); if(md.mobile()) { document.write (''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); } else { document.write (''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }
ма 150MP петорна камера" data-essbisHoverContainer="">

Samsung Galaxy S20 Ultra е впечатляващ смартфон, който се възползва максимално от най-модерните иновации в камера технологиите на компанията. Вече ви информирахме кaк работи Space Zoom функцията за 100х приближение в Samsung Galaxy S20 Ultra. Припомняме ви, че настоящият флагман има четири камери в задната част.

Основният сензор е със 108-мегапикселова резолюция и е допълнен още от 48МРи 12МР камери и 0.3МР ToF Depth Sensor. Собствениците на смартфона ще могат да се забавляват и с двойната селфи камера с 40-мегапикселова резолюция и поддръжка на 2160p видео.

Корейският производител ще продължи да разчита основно на камера технологиите, за да предложи на потребителите повече възможности спрямо конкуренцията. Именно заради това Samsung подготвят редица подобрения в следващия си смартфон от висок клас, а именно Galaxy S30.

Първото нещо, което знаем за устройството е, че няма да има лазерен автофокус, но въпреки това ще предложи още по-добра камера от сензорите, които намират място в Samsung Galаxy S20, съобщава wccftech.

 

 

Oчакванията са предстоящото устройство да разполага със 150-мегапикселова камера от ново поколение. Този сензор ще е базиран на Nanocell технологията. Ако всичко върви по план официалната премиера на 150МР камера ще стане факт през четвъртото тримесечие.

Според наличната информация на гърба на Galaxy S30 ще бъдат позиционирани още 16МР UltraWide камера, както и 64MP телефото сензор. Samsung също така планират да използват 12-мегапикселов Macro сензор, както и ToF камера. По този начин устройствата ще има общо пет задни камери.

Желанието на Samsung е да осигури още по-добра камера с по-висока резолюция и поддръжка на оптична стабилизация на изображенията отпред. Няма да е изненадващо, ако видим селфи камера с 64-мегапикселова резолюция в Galaxy S30.

Tепърва ще научаваме повече детайли за възможностите за мобилна фотография, които ще ние предложи предстоящия флагман. Премиерата на Gaalxy Note 20 трябва да стане факт през есента и може да загатне и други технологии, които ще станат част от Samsung Galaxy S30.

 

Oще от Digital: Изтекоха нови детайли за селфи камерата, която ще е вградена под дисплея на Samsung Galaxy S30