Най-интересните теми в digital.bg от 5 май

Почти всеки телефон с Android предлага вграден интернет браузър. Обикновено това е Chrome, или друг според предпочитанията на производителя.

Добрата новина е, че всеки потребител винаги може да си инсталира допълнително друг браузър, който да използва. А разнообразие от браузъри не липсва.

Най-добрите интернет браузъри за Android смартфони през 2020г.

 

Искате да увеличите значително броя на тези, които ви следват в Instagram? В такъв случай следвайте тези 22 доказани начина за постигане на тази целта си.

 

С настъпването на пандемията от COVID-19, начините ни на социална комуникация се промениха напълно. Ако преди срещата с група от приятели беше нещо нормално, то към момента тази екстра е немислима или поне не във вида, в който я познавахме преди Коронавирус.

Днес повечето от нас работят от домовете си и провеждат почти цялата си комуникация онлайн.

По тази причина приложения като Zoom, Google Meet или Facebook Messenger Rooms се радват на изключително голяма популярност. Но задавали ли сте си въпроса – кое от тях е по-добро от другите и кое можем да препоръчаме на приятелите си за видео комуникацията, която провеждаме? Zoom срещу Google Meet срещу Facebook Messenger Rooms – кое приложние е най-подходящо за видео разговори

 

Коя е най-ефективната диета в дългосрочен план? В момент като този, в който заради пандемията с COVID-19 водим по-застоял начин на живот, без много разходки и тренировки във фитнеса, задължително трябва да обърнем внимание на правилно хранене, защото в противен случай, няма да сме доволни от цифрите, които ще покаже кантарът ни преди началото на летния сезон.

 

Neosat e новият сателитен оператор в България. На специална дигитална пресконференция днес бе обявен новият изцяло български сателитен оператор neosat.

Доставчикът предлага телевизия от ново поколение с високо качество, навсякъде и по всяко време, а услугата е базирана на българския сателит България Сат-1.

 

Мicrosoft Teams е едно от популярните приложения за видеоконференция, което се конкурира директно със заглавия като Skype, Zoom, Google Meet и др. През последните седмици се забелязва впечатляващ трафик на подобни заглавия заради социалната изолация и пандемията.

Неслучайно разработчиците им постоянно ъпдейтват приложенията с нови функционалности, за да ги направят по-атрактивни за потребителите. Специално внимание се обръща на възможностите за стартиране на групови разговори.Microsoft Teams вече ще поддържа групови разговори до 250 потребители

 

Очаквайте още интересни новини и видео премиери от Digital.bg.