Apple ще представи нов MacBook Pro и бюджетни слушалки AirPods през май

Apple е сред компаните, чиито премиери всички следим с интерес. Дори да не сте сред феновете на „отхапаната ябълка“, ако сте фен на новите технологии, едва ли оставате равнодушен към премиерите на новите iPhone смартфони, на Smart аксесоарите за тях или на Mac компютрите.
По-рано този месец американската компания представи новият си бюджетен смартфон iPhone SE (2020) , който се оказа най-евтиният смартфон в историята на компанията. Със своя мощен хардуер, който е почти идентичен с този на флагманският iPhone 11, SE (2020) има всички предпоставки да се превърне в бестселър.

Още повече, че цената му е под 500 Евро.

 

За тези от вас, които са пропуснали премиерата, ще синтезираме основното инфо. Моделът има визията на iPhone 8, метален и респективно по-здрав от модерното стъкло, метален корпус.
Габаритите му са компактни – 138.4мм на 67.3мм, с дебелина от 7.3мм и тегло 148гр. Корпусът е с IP67 защита от прах и вода. Дисплеят LCD с 4.7 инча диагонал, а резолюцията е 1334х750 пиксела. Яркостта е 625 нита. 
В основата на хардуера стои 7nm процесор Apple A13 Bionic с шест ядра, групирани в четири Thunder на 1.8GHz и две Lightning с 2.65GHz тактова честота. Партниращият графичен процесор е четири ядрен Apple GPU.

RAM паметта във всичките три разновидности с 64GB, 128GB и 256GB сторидж е 3GB. По традиция за Apple възможност за поставяне на допълнителна карта памет няма.
iPhone SE (2020) има само една камера върху гърба си. Тя е 12 MP, с апертура f/1.8 и двойна светкавица. Предната селфи камера е 7MP.
Батерията която захранва всичко изброено до тук е Li-Ion акумулатор с 1821mAh заряд. Налично е безжично Qi wireless зареждане, а в комплект с телефона върви бързо 18W зарядно.След новия iPhone SE (2020)  идва ред за нова доза премиери в редиците на Apple. Този път става дума за новият 13-инчов MacBook Pro. Според информацията на Gizchina, той ще бъде със значително променен дизайн в сравнение с този на предшественика си. 

Дори се предполага, че размерът на дисплея му ще порасне от 13.3 на 14.1 инча. Това е напълно логично, предвид че по-рано тази година видяхме нови 13 и 15-инчови варианти на MacBook Pro.
От това което се предполага до момента за новия 13-инчов MacBook Pro е, че той ще се задвижва от десета генерация Intel Core процесори, а цената му ще надхвърли 1400 Долара.
 

 

Друга премиера от Apple, която предстои да видим през месец Май е следващата версия на безжичните слушалки AirPods. В стила на SE (2020), който е бюджетен вариант на iPhone 11,  те ще се явят като бюджетен вариант на AirPods Pro. 
За да се постигне намалената им цена, те ще бъдат лишени от функцията за активно шумоподтискане. Дизайнът им ще остане същия както на Pro.

TagsApple