Битият от Тачо се оказа известен сексманиак ВИДЕО 18

Преди няколко дни гръмна як скандал с участието на Стефан Манов – Тачо, по-известен като мъжът на Жени Калканджиева. Той бе арестуван за побой на свой съсед. 

Битият не се притесни да обиколи медиите и да покаже какви травми му е насенсъл мъжът на шестата по красота в света. Физиономията му се стори позната на доста хора.

Няма да повярвате в какъв грозен секс скандал бе списан от „Господари на ефира“ през 2014 г. 

В няколко последователни репортажа предаването показа как един похотлив бизнесмен обещава работа и пари на момичета срещу сексуални услуги. Битият Георги Василев зарибяваше потенциални красиви жертви на нагона си с реклама на трактори. 

Чрез поставено лице „Господарите“ показаха как нападнатият от Тачо уговоря младо и привлекателно момиче да я снима по бельо с таблета, след което да правят секс и ще й даде 2500 лв. 

Срещата им е показателна за това какъв човек е Георги Василев – „гримираният” от Тачо заради махленски разпри най-нагло обяснява на момичето, че е готов да й плаща по 1200 лена на седмица за 2-3 секс срещи между 12 и 14 часа, понеже през другото време работи в Министерството на финансите, което, разбира се, не е вярно.