Новата ексклузивна игра в платформата Epic Game Store ще бъде безплатна за PC геймърите

Последното игрово заглавие, което ще бъде пуснато в магазина за приложения Epic Game Store ще е безплатно. То ще бъде налично на платформата от 8 април.

 

Играта ще бъде налична обаче само за PC. Потребителите, които ползват PS4, Xbox One или Nintendo ще трябва да заплатят 15 щатски долара, за да могат да й се насладят.

 

 

Заглавието на играта „Totally Reliable Delivery Service“ , която е дело на „Five Gamers”, е игра от типа „Sandbox games”, в която трябва да доставяте пакети по начин, който изглежда доста хаотичен. Имате на разположение и куп странни, но интересни превозни средства за пилотиране, като моторна лодка, колички за голф или балони с горещ въздух, например. Играта предоставя мултиплейър, в който могат да се включат четирима приятели и да поемат заедно тези непредвидимо изглеждащи предизвикателства.

 

Тъй като се има на предвид, че е безплатна (както вече споменахме за PC геймърите ), това би могло да бъде добре дошло за социалното дистанциране, което се налага в последно време заради избухналата пандемия от коронавирус. Разбира се, вече видяхме няколко предложения за безплатни игри в различни платформи, водени от факта, че много хора прекарват повече време вкъщи, отколкото са имали преди това.

 

 

Игровото заглавие „Totally Reliable Delivery Service“ е описана от „PC gamer” като Goat – симулатор и е определена като доста глупава и лекомислена. За други тя изглежда доста забавна особено когато видим момичето, което иска цена за абсолютно нищо. В мрежата също така можем да се натъкнем на някои критики, че физиката на играта и откриването на нови мисии могат да бъдат донякъде досадни.

 

Не се знае реално какъв ще бъде интересът по играта. Но имайки предвид социалната изолация ,в която се намира светът, може би тя ще бъде доста изтегляна.

 

 

И все пак по някой път критиките на старите PC геймъри може да не са толкова меродавни. Така че ако се нуждаете от известна доза разсейване, пуснете своя компютър и отидете в магазина за приложения „Epic Games Store”, пуснете съобщение до няколко свои приятели. Насладете се на новото безплатно заглавие и вижте колко от вас могат да завършат доставките, които играта ви предлага.