Huawei представиха луксозни и функционални кейсове за своя флагман смартфон P40 Pro

Тези от вас, които следят видео ревютата на Digital.bg знаят, че точно когато Huawei обявиха официално премиерата на новият си флагман P40 Pro, публикувахме първото българско и едно от първите световни видео ревюта, посветени на този впечатляващ смартфон. Заедно със смартфона си, по време на онлайн премиерата, Huawei представиха и богат асортимент от аксесоари на P40 Pro.

 

 

Освен наложилите се като стандартни силиконови и отварящи се „Flip“ калъфи, китайският технологичен гигант представи и няколко уникални предпазни аксесоара, разработени специално за новият им флагман.

Те добавят допълнителни функционалности на устройствата и ги правят още по-красиви.

 

 

Първият от тях е предназначен за геймърите и добавя два допълнителни бутона в горната част на телефона, която при игра стои в ляво или в дясно, в хоризонтално положение. Предвид, че са с идентични размери, кейсът вероятно ще пасва както на P40 Pro, така и на ъпгрейднатата му версия P40 Pro , която също ще ви покажем във видео ревю, по-късно през годината.

 

 

Huawei представиха още и кейс служи за безжично безжично зареждане с цели 22.5W. Компанията е заложила също така на красота и блясък, посредством предпазен Glamour кейс, инкрустиран с кристали Swarovski. Аксесоарът е готов за луксозен подарък за някоя дама, защото дори идва в ефектна подаръчна кутия, на която е достатъчно само да сложите една панделка. 

 

Вижте ое статията: Най-интересните функции в смартфоните Huawei P40 и P40 Pro