Ето кои функции на Samsung Galaxy S20 ще могат да бъдат ползвани от смартфоните Galaxy S10 и Galaxy Note10

Samsung обяви, че ще обогати Galaxy S10 и Galaxy Note10 с иновативните характеристики, които са интегрирани във флагманите от серията Galaxy S20, чрез предстоящ софтуер ъпдейт, очакван в края на март. Така потребителите ще могат да заснемат кадри чрез най-новите софтуерни технологии при камерите на Galaxy, включително и с режима Single Take. В допълнение потребителите ще имат достъп до разнообразие от софтуерни оптимизации, които ще направят цялостното изживяване с Galaxy още по-забавно.

 

Софтуерната оптимизация обогатява Galaxy S10 и Note10 с потребителски изживявания при снимане на фотографии и видео, достъпни при смартфоните от серията Galaxy S20.

С технологията Single Take можеш да запазите момента, като го уловите, използвайки интегриран Изкуствен интелект. Single Take използва система от камери и Изкуствен интелект, и заснема едновременно много снимки и видео, а след това ви препоръчва най-добрите.  

 

А с оптимизирания режим Night Mode на серията Galaxy S10 и с добавянето на функцията Night Hyperlapse както на серията Galaxy S10, така и на Note10 , заснемате още по-качествени фотографии и видео-клипове, дори и при ниска осветеност. Функцията Custom Filter ви помага да създадете собствен филтър с предпочитаните от вас цветове и стилове на базата на любима снимка, която ви служи за вдъхновение. Така получавате филтър за многократна употреба, който може в бъдеще да прилагате върху снимки, след като са заснети.

 

 

Single Take, наличен на Galaxy S10                  Single Take в галерията на Galaxy Note10

 

 

Custome Filter при Galaxy S10             Как Custom Filter може да бъде ползван при Galaxy Note10

 

За онези потребители, които се вдъхновяват от възможността да снимат „филмови“ кадри, технологията Pro Video осигурява още повече контрол над целия процес, позволявайки им да нагласят настройки като ISO, скорост на затвора и ниво на експонация. Можете да превключвате между предната и задните камери, докато записвате видео.

 

Pro Video, налично в момента на Galaxy S10                     Снимане на видео в Pro Video режим при Galaxy Note10

 

 „Умна“ галерия

Тази оптимизация разширява разнообразието от характеристики на галерията, като ви помага да организирате съдържанието. С помощта на Изкуствен интелект, при включен Clean View, приложението на галерията автоматично групира заедно подобни снимки, изобразяващи един и същ обект, с цел по-добра систематизираност на съдържанието. Потребителите могат лесно да прегледат подобните снимки и да изберат предпочитаната от тях за заглавна на цялата група от кадри. Когато гледате снимка в галерията, можете да я приближите в избрана от вас точка и да натиснете Quick Crop, разположен в горния ляв ъгъл, с цел да изрязвате кадри в желания от вас размер.

 

Натиснете маркираната икона, за да групирате               Clean View след групиране на снимките при Galaxy Note10

                                                                                                             

                                                                                                                

Quick Crop, наличен на Galaxy S10                                    Quick Crop, наличен на Galaxy Note10

 

Опции за лесно споделяне

Сега можете да споделяте още повече съдържание, още по-бързо. С функцията Quick Share можете да проследявате кои от контактите ти са наоколо и да споделяте с тях снимки, видео, а дори и обемни файлове с по няколко души паралелно. Благодарение на Music Share разширяваш Bluetooth свързаността ви – не е необходимо да прекъсвате връзката, за да може ваш приятел да пусне неговата музика чрез високоговорителя или чрез аудио-системата в колата.

 

 

Quick Share и Music Share, налични на               Quick Share и Music Share, налични на  

          Galaxy S10                                                                   Galaxy Note10

 

 

TagsS10S20