Honor 30 Pro с процесор Kirin 820 се появи в класацията AnTuTu Benchmark

Honor е марка, която добре познавате благодарение на видео ревютата, които Digital.bg е посвещавал на нейните флагман и събфлагман смартфони. Към момента все още актуалният флагман носи името Honor 20 Pro, но ще притежава определението „актуален“ още съвсем малко, защото на 30 Април ни очаква онлайн представянето на неговият наследник Honor 30 Pro. 

 

 

Благодарение на различни утечки на информация, вече знаем доволно много за модела.

Разбира се имайте едно наум, че не всичко което се публикува в Интернет е 100% достоверно и понякога инсайдъри споделят измишльотини с цел да съберат популярност. Тук обаче няма да говорим за тях, а ще ви споделим публикация която открихме в Twitter акаунта на доказалият се като достоверен източник Stufflistings (Mukul Sharma). 

 

 

От приложеният скрийншот се вижда какъв резултат е получил Honor 30 Pro с процесор 8-ядрен процесор Kirin 820 в хардуерната класация AnTuTu Benchmark. Виждат се още наличието на графичен процесор Mali-G77 и 8GB RAM памет. Сториджът пък е с обем от 128GB. Разбираме още, че Honor 30 Pro ще има дисплей с резолюция 2400х1080 пиксела и операционна система Android 10. Сам по себе си постигнатият резултат от 375 270 точки не е никак лош, но е интересно да се отбележи, че справка в сайта на AnTutu показва, че предишното поколение Honor 20 Pro постига по-висок резултат – 391 410. 

 

Прочетете още статията: Viber увеличи двойно лимита за групови разговори за да облекчи комуникацията по време на COVID19

TagsHonor