Huawei кани всички на световната онлайн премиера на P40 и P40 Pro

Huawei P40 и P40 Pro ще са тазгодишнитe флагмани на компанията, които ще трябва да се конкурират с премиум смартфоните на другите производители с Android. Официалното събитие, което подготвят от Huawei ще се проведе в Париж. Шефът на компанията потвърди, че смартфоните от серията Huawei P40 ще бъдат най-бързите устройства с 5G свързаност. Припомняме ви, че китайският гигант ще представи общо три смартфона.

Освен стандартният Huawei P40 ще видим още и Huawei P40 Pro, както и бюджетен модел с името Huawei P40 Lite. Флагманите от гамата ще използват 7-нанометрови Huawei Kirin 990 5G процесори, като е възможно друг чип да захранва Huawei P40 Lite.

 

Очаква се също така смартфоните да предложат селфи камери вградени в малки отвори на екрана. Бюджетното предложение вероятно ще има един такъв сензор, докато при другите две устройства ще видим две камери в предната част. Серията Huawei P40 ще продължи да няма достъп до приложенията на Google и Android. Вместо това компанията ще използва собствения пакет от услуги с името HMS, за да компенсира липсата на толкова важен софтуер предварително инсталират в новите им устройства

 

 

На 26 март от  15 часа българско време, започва глобалната премиера на новата дългоочаквана серия Huawei P40. Под слогана #VisionaryPhotography събитието ще се излъчи онлайн и може да бъде проследено от всеки на следните линкове:

 

  • Официалният уеб сайт на Huawei
  • Официалната Facebook страница
  • Официалният YouTube канал

 

Huawei кани всички свои фенове да бъдат заедно онлайн за обявяването на новите флагмани от култовата серия P, създадена и ежегодно надграждана с все повече екстри за визуалните артисти – фотографи, видеографи, хората с подчертан усет за дизайн, и всички, за които креативното себеизразяване е важна част от мястото им в съвременния свят. Специално за феновете от България, компанията ще подари един флагман от новата серия още преди моделите да се появят на нашия пазар. Така първият притежател на флагман от новата серия P40 ще бъде избран на томболен принцип, след като проследи глобалния лонч и сподели първите си впечатления от него като отговори на въпроса: „Кои са трите неща, заради които бихте избрали нов флагман от Huawei P40 series?“ в специално създадения за целта Facebook пост.