Представиха новата сгъваема тротинетка Xiaomi Himo H1 Foldable e-Bike с цена от 469$

В България и в световен мащаб, несъмнено една от най-популярните сгъваеми тротинетки е Xiaomi Mijia M365 – модел който минава средно около 25-30км с едно зареждане, има лек и здрав корпус в комбинация с красив дизайн. През 2019г. получихме неговата ъпгрейдната версия Pro, а сега ида ред за генерално обновление, което първо бе представено в края на миналата година за китайският пазар под името Youpin.  

 

 

Глобалният вариант на продукта носи името Xiaomi Himo H1 Foldable e-Bike и както подсказва наименованието му е много повече от тротинетка.

Сгъваемият електрически скутер има още по-нестандартен и ефектен дизайн. А сгъваемите му възможности са от ново измерение, в което можете и сами да се убедите от това кратко видео.  

 

 

Виждаме джаджата на платформата IndieGoGo, където премиераната ѝ цена е съвсем поносима – 469$, като след края на кампанията, реалната цена на продукта ще бъде 699$. Какво получаваме в замяна на парите си? Сгъваемата до размер на лист с формат А3 конструкция, тежи само 15.5кг. Воланът и седалката се регулират във височина, като имате LED фенер и екран с подсветка за следене на показателите на устройството – скорост и ниво на батерията. Самата батерия е със 7500mAh заряд и е достатъчна за 30км пробег. Максималната скорост на тротинетката е 18км/ч. Първите доставки на Xiaomis Himo H1 Foldable са планирани за началото на месец Май.

 

Прочетете още статията: Възходът и падението на най-големите конкуренти на Android