Ето в какви цветове ще се продават смартфоните Huawei P40 и P40 Pro

Вече знаем, че Huawei се отказаха възможността да проведат реално събитие, на което ще представят смартфоните Huawei P40. Вместо това компанията ще се съобрази с изискванията за безопасност и ще покаже за първи път устройствата на виртуална пресконференция. Това ще се случи на 26 март. Серията ще предлага няколко различни модела, включително бюджетните Huawei P40 lite и P40 lite E.

Най-голям интерес предизвиква Huawei P40 Special Edition, който ще има пет задни камери.

 

 

Всики представители на гамата ще имат сходен дизайн, но ще използват различен хардуер, което ще е причина за разликите в цената. Според нови данни Huawei P40 Premium ще има керамичен корпус вместо заден гръб от стъкло, където ще има и пет камери. Потребителите ще могат да избират между версии в Black и White цветове, съобщава gsmarena. В същото време Huawei P40 и Huawei P40 Pro ще могат да се купят в Silver, Grey, Orange, Black, Blue и Aurora цветове.

 

Все пак компанията запазва правото да обозначи различните версии със специални имена. За нас потребителите е добре да разберем, че смартфоните ще са достъпни в разнообразни цветови конфигурации. Новите устройства ще ни предложат редица подобрения, сред които двойни селфи камери, 50MP RYYB сензори на гърба, Kirin 990 5G процесори и OLED дисплеи с честота за опресняване на кадрите от 120Hz. Остава да разберем каква ще е цената на европейския пазар.

 

TagsP40