Logitech представиха нова серия безжични зарядни за мобилни устройства

Logitech разкриха повече детайли за новата си гама от аксесоари за мобилни устройства, които този път представляват безжични зарядни. Името на серията е Logitech POWERED и засега включва три продукта и това са Logitech POWERED 3-in-1 Dock, Logitech POWERED Stand и Logitech POWERED Pad. Дизайнерите на компанията са се постарали да гарантират едновременно стилна визия, но също и достатъчно компактни размери, които да улесняват работата с безжичните зарядни. Представителите на серията Logitech POWERED могат да се използват в кухнята, спалнята и всекидневната но също и когато пътувате.

 

Logitech POWERED 3-in-1 Dock

 

Първият продукт от портфолиото на компанията се кaзва Logitech POWERED 3-in-1 Dock и ще ви позволи да зареждате едновременно iPhone, Apple Watch и слушалките AirPods. Това е доста полезно за хората, които постоянно са в движение и могат да гарантира, че джаджите им са заредени независимо къде се намират. Зарядното е достатъчно малко, за да го носите удобно в раницата, както и да го поставите на нощното шкафче, бюрото и др. Препоръчителната цена на Logitech POWERED 3-in-1 Dock е $129.99, като потребителите ще могат да избирате между графитен и бял цвят, съобщава AndroidPolice.

 

Logitech POWERED Wireless Charging Stand

 

Следващият продукт от серията е POWERED Wireless Charging Stand, която предоставя стойка, на която да поставите смартфона. По този начин няма да се налага да избирате между варианта да зареждате или да използвате устройството да го правите, тъй като ще са възможни и дете неща едновременно. Този модел ще е наличен в същите цветове но ще струва $59.99, тъй като не може да зарежда три устройства по едно и също време. Последното безжично зарядно от серията носи името POWERED Wireless Charging Pad и ще е налично в Graphite, White, Blue Sage и lilac цветове. Цената ще е $39.99.

 

POWERED Wireless Charging Pad