Kaкво да очакваме от смартфона Huawei P40 Pro Hongqi Limited Edition

Huawei многократно са изненадвали своите потребители с премиерата на ексклузввни премиум версии на смартфоните, които предлагат на пазара. Обикновено устройствата са налични в лимитирани бройки и предлагат най-доброто съчетание между луксozен дизайн и мощен хардуер. Добър пример в това отношение са Porsche Design моделите на компанията. Сега разбираме, че Huawei ще заложат на сходна стратегия и с популяризирането на тазгодишните си флагмани, а именно Huawei P40 и Huawei P40 Pro, съобщава mspoweruser.

 

Китайският гигант ще си партнира с един от най-големите производители на луксозни автомобили в страната и това е Hongqi. Oчаква се следващият модел от висок клас на този бранд да работи с HongMeng OS операционната система, а логото му да намери място в сециална премиум версия на смартфоните. Този модел на Huawei вероятно ще се казва Huawei P40 Pro Hongqi Limited Edition. ПО този начин двете компании ще опитат съвместно да привлекат интереса на потребителите към най-новите си предложения от висок клас.

 

 

Тук е момента да добавим, че предстоящият автомобил Hongqi H9 е разработен като директен конкурент на Mercedes S-Class серията в страната. Рекламен постер показва агресивната предница на автомобила, както и лимитираната серия на Huawei P40 с елегантен червен цвят в задния корпус. На гърна има изрисуван дракон в същия цвят, което не е изненадващо, тъй като „Hongqi“ в превод от китайски означaва „Red Flag“. Oстава да видим дали смартфона ще има пет камери по същия начин, както Huawei P40 SE.

 

Oще от Digital:  Huawei P40 Pro ще има Quad Quad Bayer сензор на Sony с 52МР резолюция и двоен Prism Zoom