Рома 0:0 Торино, гледайте тук

Отборите на Рома и Торино играят при 0:0 в двубой от 18-ия кръг. Римляните ще се опитат да утвърдят позицията си в топ 4 на Серия А. В момента “вълците” са именно четвърти с 35 точки, докато петият в класирането Аталанта има 31.

Торино също има своите цели в първенството и ще се опита да осуети плановете на столичани.

“Джалоросите” завършиха 2019 година с поредица от четири победи и едно равенство, а в същото време успяха да си осигурят и място в 1/16-финалите на Лига Европа.

Торино е един от исторически удобните съперници за Рома. “Биковете” имат едва две победи в последните 32 мача в Серия А с римляните, като са записали 21 загуби и девет равенства.

Рома започна много силно мача, като в първите минути Салваторе Сиригу на два пъти спаси мрежата на Торино от попадение. Така се стигна до 8-ата минута, когато и гостите на свой ред създадоха две чудесни възможности за гол. Първо Андреа Белоти беше изведен в наказателното поле, напредна и стреля. Пау Лопес успя да играе с топката, която удари гредата. При подаването Беренгер беше в засада, но не влияеше на играта. В последвалите секунди Де Силвестри стреля с глава, но Лопес отново направи блестящо спасяване. Футболистите на Рома се стреснаха и постепенно се настаниха в половината на Торино. Пропуски пред вратата направиха Крис Смолинг и Александър Коларов.

Рома – Торино 0:0

Рома: Пау Лопес, Флоренци, Манчини, Смолинг, Коларов, Верету, Диавара, Дзаниоло, Пелегрини, Пероти, Джеко.

Торино: Сиригу, Ицо, Н’Кулу, Джиджи, Де Силвестри, Лукич, Ринкон, Аина, Беренгер,  Верди, Белоти.