5 неща, които избягваме в леглото

5 неща, които избягваме в леглото

Мъжът в леглото е същество, което не познава определени граници. Едва ли има нещо, което не можеш да направиш в леглото.

Важното е да има достатъчно желание и споделяне на тайните. Всичко щеше да е малко по-лесно, ако малката мръсница казваше това, което мисли в леглото. Коя е тя? Най-често е твоята жена/партньорка/приятелка и всички останали начини за наименоване, която крие нещо много по-тъмно и еротично в подсъзнанието си.
Това е красивата част при жените, те са свити, носят очила, изглеждат като притеснителна ученичка, но всички задръжки падат по-бързо от цената на долара в лош ден за американската икономика. И въпреки, че искаме да отговорим на всички нейни желания, понякога има неща, на които не сме готови, а за някой просто е немислимо да участваме в преговорите. Ето и някои от мъжките табута в леглото, за които оставаме непреклонни.

1. Езиците на специалното място

Нежният пол обича, когато осъзнаеш, че си много добър във френското произношение. Разходката по нейните възвишения, хълмове и страстните целувки по устните са точно това, което може да я накара да подпали чаршафите (използвай и ръцете си, за да я накараш да мърка като разгонена тигрица). 

И докато целуваш всички устни, тя може да желае да обърнеш внимание и на кафявото око. Жените се възбуждат доста от това, но целуваме това специално място, което става най-преследвания таргет за героя. По-разкрепостените ще признаят, че са съгласни на това, но само след като банята е била на дневен ред. В противен случай ще се сещаме за преработената Nutella. 


2. Златният дъжд

Добре, не виждаме нищо възбуждащо от това. Подозираме, че просто трябва да бъдеш доста извратен за нещо подобно, особено след като си сложил белите чаршафи, че дори и черните. Ако не си запознат с този акт, значи си голям късметлия. За всички останали, които са фенове на идеята, използвайте тоалетната! 

3. Код „Червено“

Сам се сещаш, че едва ли бихме го сложили в тази графа, но според проучването, вампирите са много по-малко от очакваното. Сексът през онзи период от време може да бъде блокиран от някои другари, но пък не трябва да бъдеш егоист, жените имат нужди (най-често сексуални). Сам се досещаш, че не сме от тези хора с бариерите. Все пак сме писали материал по тази тема. Разбира се, лизингът е нещо, за което ще има сериозни преговори. Това може да ни спре малко повече! 

4. Задният вход

Говорихме за това малко по-рано, но този път е нашата неприкосновена територия. Не искаме да има никакви сонди, никакви пръсти и дори намеци за това социално изживяване. Говорим сериозно, не обичаме скачването на спътници в базата. Позволява се пляскането, стискането и дори забиването на нокти, но не и чужди тела в нас. Нека не сменяме ролите! В противен случай ще сложим бодлива тел, ток и СОТ!

5. Дяволската тройка

Според великия чичо Барни, това е нещо, което може да се случи много трудно и никога не трябва да има контакт очи в очи, докато се извършва свещеното дело. Нека бъдем честни, всяка жена иска точно това! Не е необходимо да си признавате, да казвате, че един е напълно достатъчен. Само се усмихнете, докато минавате този ред. Не трябва да бъдем дискриминатори в това отношение – жените са точно толкова извратени, колкото можеш да бъдеш и ти. Защо сме против това? Не всеки има огромното желание да гледа партньорка си, докато някой друг изпълнява дълга, запълва празнините и я кара да крещи повече от теб. Може да е егоизъм, защото жените се уговарят много по-лесно за подобни изяви, интимностите между жени са винаги много по-красиви от другата алтернатива. Мераклийките трябва да разберат, че отговорът се крие в търсенето на неутрални жребци. След това забравяте за всичко това и никога не напомняте!