Моделка разбра, че е бременна едва, когато започна да ражда в тоалетната |

Тя можела да се побере във всичките си рокли, нямала никакви проблеми или признаци, че може и да е бременна, а коремът й бил плосък, както винаги. 

Освен това употребявала и инжекционно антиконцепция. Затова и не е трудно, че австралийската моделка Ерин Лангмейд изобщо не подозирала, че носи бебе в корема си. Разбрала за това едва когато започнала да ражда.

 

Станало й лошо в деня, когато получила родилните болки. Тогава била в 37-ата седмица от бременността си и момиченцето, което носела, искало да се появи на бял свят. 

„Беше най-големият шок в живота ми“, признава красавицата пред 7news. 

Тя започнала да ражда вкъщи, в тоалетната. 

„Чух ужасяващ вик, побягнах към нея да видя какво става, отворих вратата на тоалетната и видях малкото бебе. Не знаех какво да си мисля и не вярвах на очите си“, описва раждането на дъщеря си приятелят на Ерин Дан Карти. 

Исла се родила в прекрасно здраве, с тегло 3, 6 кг. 

Според Daily Mail една от всеки 500 жени преживява бременността си, без да разбере за нея или пък поне до 20-ата седмица. 

Една на всеки 2500 жени пък изобщо няма представа, че е бременна едва до момента, в който започва да ражда. Именно това се случило и с Ерин. 

Тя и Дан са абсолютно изненадани от случилото се, но и много щастливи. Така, без да очакват, двамата са вече родители.