Цвети Радойчева пропя на френски език на Парижкия Бал СНИМКИ

Цвети Радойчева шашна всички присъстващи на бляскавия Парижки бал в момента, в който запя на френски език.

Гласовитата красавица бе специален гост на тазгодишния Парижки Бал, който се проведе на 5 октомври в хотел „Маринела“. Певицата получи поканата от Ефемия Фард ( хореограф и режисьор на бала), която била впечатлена от нейния талант на друго престижно събитие.

Шестото издание на Парижкия Бал, който е под патронажа на Симеон Втори и съпругата му доня Маргарита, бе организиран по традиция от Юнион клуб и г-н Христо Куртев, чийто рожден ден пък тази година съвпадна със специалното събитие.

Цвети Радойчева изпълни брилянтно две песни на френски език така, сякаш това е родния й език, и успя да впечатли представителите на европейската аристокрация, бизнеса и дипломацията. Именно на нея се падна честта да поздрави и изпее Happy birthday на Христо Куртев.

Шармантната певица винаги се отличава с безупречен външен вид и артистични тоалети, но този път бе като истинска принцеса от приказките с изящна дизайнерска синя рокля с корсет.

До края на месеца Цвети Радойчева пуска видеото към песента „Изчезни“, с която триумфира това лято на фестивала BG Music Festival.

Сингълът е посветен на жените пострадали от домашно насилие, а реализацията му ще бъде подкрепена от дамски клуб Зонта.

Коментари