Кога най-много ти се прави с*кс?

Кога най-много ти се прави секс?

Чакай сега, не бързай да критикуваш! Естествено, че винаги ти се иска да боднеш някоя супермоделка и си готов дори да се откажеш да гледаш чакан мач, да съкратиш съня си, да се откажеш от вечеря дори! Ама говорим за по принцип кога най-много ти се иска да заровиш кокалчето си в нечия градинка!

Въпреки това уточнение малко повече от половината отговорили отсичат категорично „Винаги!“. Добре, де, ами кога пиеш?! Както казва един приятел: „Все става така, че трябва да избирам да е*а или да пия. И обожавам жените, ама май ставам алкохолик!“.

Сутрешната ерекция не трябва да отива на вятъра! В това са убедени към 12% от отговорилите.

Потвърждаваме: няма по-добро начало на деня от хубава свирка + добър сексец преди уърк. А и можеш после да кажеш, че си и спортувал!

Пак към 12% казват, че идеалното време за лашкане е сега, в момента, ама нямало с кого! Да, има такива моменти, ама ако се арзцъкаш по фейсбука и телефона си, все ще анмериш някоя девойка, която да иска да поразтвори крачетата си в твоя полза, така че действай!

Традиционалистите, които отговарят „Вечер, естествено!“, са към 11%. То, добре, ама биричка ли да люснеш, мач ли да гледаш, да пърдиш ли, да се почесваш ли…? Иначе звучи много добре едни стандартно-вечерен сексец, ама най-добре рпеди вечеря, че после трудно се движим изобщо!

Едни 6.72% са леко претенциозни и отсичат, че желанието им за подпецкване е определено от това с коя дама ще е. Пичове, така е, ама тенекиджията пита ли Москвич ли изчуква или Ферари? Да, с Ферарито е по-яко, индийд, ама чукането си е чукане!
Разумно мислене демонстрират елитарните почти 4%, които си казват директно, че когато някоя пусне, те винаги са навити,… ама това май е рядко. И ние напълно ги разбираме!

1.16% не крият, че либидото ги тресва най-силно в обедната почивка на уърк, а половин процент искат да жулнат някоя само рпез уикенда, което си е осъдително и ужасно!

„Изобщо не ми се прави секс!“, казват 1.41% и ние не им вярваме. Никак!