Защо не вдигаш самолета

Защо не вдигаш самолета

В историята на всеки мъж идва онзи момент, когато трябва да осъзнае, че самолетът не се вдига всеки път, което може да се отрази на крехката ни психика – доказваме на колежките, че имаме чувства. Не винаги ще си на ниво и се оказва, че около 14.4% от мъжкото съсловие среща затруднения при излитането, включването на моторния трион и друсането на сливата. Преди да започнеш традиционното сепуко, трябва да се намесим, за да разбереш, че няма нищо страшно – жената поема основна роля в пилотските длъжности и ако той не иска да става, причината не е в теб.

Защо това се случва точно на теб, учените откриха някои причини, а ние решихме да го оборим, защото едва ли можеш да имаш такива трудности, но ако си жертва, това са основните затруднения.

Самочувствието

Това се случва, когато най-накрая забиеш любимата и искаш да пръснеш сърцето и дупето й от любов. За жалост е достатъчно да си изпитал един път подлото предателство на героя, което автоматично води до редицата съмнения в героя. Не бързай да го отписваш, защото много често може да се окаже, че му трябва малко време да се съвземе, а е важното да заработи един път и вече няма спиране. Не се притеснявай, случвало се е и на най-добрите! 

Стресът на работа

Според всеки втори сексолог, стресът на работа е и основната причина за пропускане на този вид плътско задоволяване. Стресираният мъж предпочита да се занимава с други душевни забавления като футбол, алкохол и евентуално една хубава мусакичка. Дами, ако вашият партньор няма желание за секс, мотивирайте го, поканете приятелка, изгонете тъщата и може да Ви се отвори парашута! 

Връзката се чупи

Жените винаги са готови да се отпуснат първи, преди да си помислил за бира с пържени картофи – подозираме, че са се стискали на три сушени сливи, докато открият своя принц и след това изяждат дажбите на Сомалия за една година. Килограмите не са единствен фактор, защото понякога може да ни обидите, нараните и да плачем тайно в ъгъла, принудени да пляскаме маймунката или да наказваме съседката, за наказание, щото сте били жестоки към нас. Помислете си много, преди да ни нападнете! 

Скука

Уважаеми дами, ако знаете само три пози и след третия път сме запомнили реда им, какво точно очаквате да се случи? Учените смятат, че вината не е в жените, а в техния ритъм на полов живот. Предполагаме, че трябва да се научат нови пози или да бъдете отворени към предложенията, които ще получите довечера, защото не искате да ни отегчавате повече – честно! 

Вече сме скубали пилето

Имайте в предвид, че щом това се е случило, значи жената просто е забравила да ни обърне внимание. Този свещен акт свързан с полирането на Ескалибур е в следствие на редица фактори: бяхме сами вкъщи, нямаше какво да правим, засърбяха ни добавките и едното нещо доведе до другото. Това е най-добрият вариант от всички, защото това, което сами си правим е нещо, което милото не може да достигне дори и след много тренировки и въвеждане в свещеното дело. Подобно забавление може да бъде в следствие на горните точки, което е напълно нормално.