Еротичните филми, които не трябва да гледате с партньорката

Еротичните филми, които не трябва да гледате с партньорката

В последно време започваме да оценяваме положителните страни на гледането на еротични филми в компанията на партньорката. Причината да го препоръчваме е свързана с факта, че най-накрая ще можете да споделите онези сексуални фантазии, за които рядко бихте искали да говорите. Изисква се малко повече смелост, но резултатът веднага ще даде отражение в перформанса, състоянието на либидото и на качеството. Щом споделяте общото и личното пространство, защо не споделяте и сексуалното? Споделянето на розовата филмова индустрия е с гарантирана ефективност.

В морето от позитиви ще е наложително да споменем онези филми, които все пак ще трябва да гледате сами. Защо? Понякога сте способни да оставите грешно впечатление и след това да тръгне слуха, че „Чандлър гледа порно с акули!“. Изброяваме не забранените видове филми, които може да гледате сами, но не и с приятелката.


Bukkake

Защо? Нека започнем с факта, че цял живот четем за унизителната професия – порно актриса. Феминистките общества през цялото време се опитват да докажат, че тази професия е обидна за нежния пол и трябва да бъде забранена, ала винаги се намират жени, които смятат, че феминистките могат да си гледат работата, докато участват в gang bang филм за няколко милиона – аналният секс очевидно не е болезнен, когато се застрахова с крупни суми. Този жанр произхожда от феодална Япония и практически е бил наказание за възрастни, а години по-късно е станал и наказание на родната мафия. Жените отдавна смятат, че порното е създадено за мъже, а ако пуснете клип на жената, където редица мъжки палки я обграждат и таргетират очите й, тогава е сигурно, че правите първата стъпка към по-свободния живот. 

Milf-ките и Mature

Актрисите в този вид порно обикновено са в една друга възраст и често биха могли да ви впечатлят с добра визия, както и доста по-разкрепостено поведение пред камерата, но за жалост не можете да го споделите с вашата партньорка. Причината се крие в това, че веднага ще бъдете заподозрени в интимни отношения с баба й или с майка й, което за нас е дори по-лошо. Гледането на по-зрели жени пред камера е занимание самотно, ако не искате да покажете, че всеки път се възбуждате, докато отивате на гости при баба или гледате с малко по-различно око на мама. Да не говорим за предстоящите подозрения, ако се окаже, че е дете на разведени родители.

Хентай

Можете да го гледате, но само когато е сигурно, че споделяте любовта си към този филмов жанр. В противен случай ще трябва да приемете, че разпорването на анимираната Куйоко ще е егоистично преживяване. Тук е моментът да споделим, че има доста извратени филмчета, които биха обяснили защо хентай е толкова успешен – няма актриса, която да се навие на нещо подобно. Ако искате да й кажете, че мастурбирате, докато гледате Pokemon и Yu-Gi-Oh, пуснете един от тези филми. После пак казвайте, че вярвате в душата на картите, снимките и хартиените версии на онзи прекрасен седмичник „Чук-Чук“. 

Scat, Snuff и всичко друго абсурдно

М-да, всички сме гледали популярното 2 girls 1 cup, но едва ли искате да покажете, че дори и това занимание е смешно. Все пак се стремите към нещо далеч по-интимно, за да се опитвате да покажете, че и тук не сте толкова сериозен. Има филми (като този), които просто се пращат на приятели в интернет, за да може да сте сигурни, че и те ще изпитат ужаса. Подобен е казусът с 1 man 1 jar. Извращенията трябва да останат само форма за гавра с приятели – всичко останало не се препоръчва. 

А serbian film

Господа, длъжни сме да споделим този филм, защото някои познати го препоръчаха като перфектния филм за сплотяване на връзката, но това е жестока лъжа. Спомняме си първия път, когато гледахме този филм и признаваме, че след него не искахме да виждаме нито един розов филм. Ако искате да имате сериозна връзка, никога не го избирайте като еротичен филм за гледане с жената. Още не можем да разберем злия гений, който седи зад него, но е препоръчително да го пропуснете!