Дупетата с по-висок доход от вашия

Дупетата с по-висок доход от вашия

Ким Кардашиян със сигурност не е единствената жена с впечатляваща задница, зад нея стоят поне милиони други жени, които превръщат седалищния си мускул в мина за злато. Запознайте се с Дана и Надя Бруна, които живеят в Маями, и получават над 30 000 долара за снимки на своите дупета, които след това да споделят в Instagram. Дамите признават, че имат най-известните дупета в цялата мрежа и това им плаща много добре. От снимките си в социалната мрежа, жените са получили и редица предложения за работа и реклами.

Двете момичета са родени в Аржентина и решили, че могат да поставят още 3 килограма в дупето си, изсмуквайки мазнините от други части на тялото. Сестрите направили манипулацията при специален лекар в Колумбия, който най-накрая им дал визията, за която мечтаели. Всичко било направено в името на добрата визия, а и веднъж щом се започне с пластичните операции, връщане назад няма! Известните дупета са с обиколка от 102 сантиметра всяко и са обгрижвани с минимум 150 селфита на ден.

Пластичната хирургия върнала назад дамите с около 90 000 долара, но инвестицията продължава да се изплаща и до днес. Към тунингът на задницата, дамите добавят и тунинг на предницата, който изисква идентична промяна на бюста благодарение на 3 пластични операции. Освен всички съществени промени на външния вид, сестрите предтставят и мобилното приложение „Belfie“, което е разработено специално за кадрите пищните дупета (ще го свалим). Ако още не сте разбрали, един фалшив задник може да има по-високи годишни доходи от вашите. Точно в такъв свят живеем!