Брадата прави борбата

Брадата прави борбата

Не може да е нямало момент, в който да видиш някой известен брадат тип и да се запиташ как ли би изглеждал без лицевото си окосмение. Е, ние ще разкрием мистерията и ще ти покажем големите голобради!

Щеше ли Ернесто Че Гевара да стане такъв революционен лидер (и главно вдъхновение на Rage Against The Machine), ако нямаше знаковата си брада?

Том Селек – признаваме си, знаем го само от участието му във „Friends“, ама иначе знаем, че е голЕм!

Ейбрахам Линкълн може би нямаше да стане 16-ия президент на САЩ и знакова фигура в световната политика, ако не притежаваше тая масивна брада…

Фидел Кастро си беше знаков пък за Куба и наистина доста противоречива фигура, а по едно време ни беше писнало да слушаме за него по новините.

„Бжжжжт-бжжжжт“ на лазерните мечове и астматичните пристъпи на Дарт Вейдър нямаше да съществуват без великия Джордж Лукас!

Е, щеше ли някой да знае ZZ Top без тия велики бради? Имаше някакви долни слухове, че сега вече им били изкуствени, ама това няма особено значение – long live rock’n’roll, dudes!

Чичо ти Лучано Павароти (R.I.P.) имаше глас, колкото две планини да премести.

Без брада не бихме го познали и в супермаркета…

За всемогъщия Чък Норис самобръсначка не е измислена! Когато е бил млад, просто е заплашвал с юмрук собственото си лице в огледалото, а брадата му е бягала панически!