Основните проблеми на жената

Основните проблеми на жената

Всички са способни на грешки! Дори Бог е успял да сътвори жената и да развали купона в райската градина. А можеше да измисли много по-добри начини за размножаване. Най-лесният щеше да е чрез деление. Щяхмe да бъдем като клонингите от Star Wars, но уви, това не се случи.

Вместо всички възможни решения, мъжът получи жената. Това същество, което все още е в бета версия и ти лази по нервите. Успяхме да преживеем Джъстин Бийбър, не правим революция и за Ники Минаж, но жените започнаха да се бъгват съвсем сериозно. Какви са основните проблеми на жената, за които трябва да знаеш! Надяваме се, че ще се намери някой, който да ги поправи. 

Жената и желанията

Има ли някой, който може да познае желанията на жената? Способни сме да изпратим човек в космоса, да създадем кола, която да се движи с вода, но не и да дадем отговор на този въпрос. Дори науката се отказва от търсенето на тези сложни въпроси. Колко пъти си се сблъсквал с този проблем? Купуваш една чанта, а милото иска друга. Избираш едни обувки, женичката се тръшка за други. Взимаш нов телефон, той не е с правилния цвят. Взимаш лопатата, милото отива при мама! Къде е изходът?

Жената и студеното

Нежният пол се доближава все по-близко до студенокръвните същества. Все пак може да говори със змии и да споделя храните си с влечугото. Предполагаме, че от тук идват и всички проблеми на милото със студа. Жената е създадена така, че винаги да й е студено! За някоя са претенции, а за друга е физика. Дори и в най-горещите дни, тя ще спи с юрган и ще пуска печката, за да не измръзне. Ако пуснеш климатика на студено, тя ще съска и ще плюе отрова, докато не поправиш грешката или не умреш от отровата. И това продължава, докато не дойде и другата аномалия…

Жената и топлото 

Рядко ще откриеш жена, на която може да й стане горещо. Такива случаи идват във времето на пожар, експлозия на слънцето и пускане на всяка печка у дома. Важното е да поддържаме средната температура на финландска сауна. Жената достига подходящата температура за виреене, когато термометърът се запоти от жегата или живакът се изпари. 

Жената и сексът

Това е вторият случай, в който жената може да крещи от радост. Първият случай е, когато я водиш в мола (само за информация). Хормоните на една жена са предсказуеми точно толкова, колкото може да бъдат предсказуеми и действията на Ким Джон Ил. Ти искаш да счупите леглото, а тя иска гушкане. Ти искаш да се наспиш, а тя иска секс и декларира, че не я обичаш повече. Ти си пускаш порно, тя те обвинява в изневяра. Къде сбъркахме? 

Жената и килограмите

Кантарът е изобретение на дявола! Първо ще прецака твоята нормална вечеря от няколко пържоли с бира, а след това ще ти лази по нервите, докато не започнеш да се храниш здравословно с ечемик, боб, леща, фотосинтеза и други био методи. Сигурно са те питали: “ Не съм ли дебела в тази рокля?“.  Какво трябва да й кажеш? Истината е, че любовта на живота ти се е превърнала в самолетоносач с удължена рампа за кацане. Принуден си да я лъжеш, за да може да има мир и разбирателство, а и кой обича преследването из апартамента от бясна мечка? И като говорим за лъжи…

Жената и лъжите

Нека се разберем, жените не обичат да ги лъжеш! Това означава, че трябва да им казваш точното тегло, какво мислиш за най-добрата им приятелка (лудата Пена от горния етаж), какви мъчения измисляш за тъщата, когато е на гости и още много други. И най-лошото е, че ти си виновен за твоите невинни лъжи! Защо нежния пол не потърси сметка на производителя на боя за коса, когато превърна главата си в истински фен на Prodigy? Защо не отидоха да се оплачат, когато цикълът им продължаваше да бъде червен, а не син, както беше показано на рекламата за дамски превръзки. Защо занесоха кокилите си (обувки с висок ток) на обущар, а не в магазина, когато се скъсаха и имаха оставаща гаранция? Жените приемат всички лъжи от света, но не и твоите. Те имат специално отношение към теб!