Жените, които ще променят живота ти

Жените, които ще променят живота ти

Жените са много важна част от изграждането на истинския мъж. Те ще предадат знанията си по един или друг начин върху теб. За някои ще се радваш, а за други ще посещаваш психолог, но важното е, че няма мъж, който да не може да живее без жена. Знаем, че е вредно, но пък си е хубаво! Решихме да направим една бърза класификация на жените, които ще променят твоя живот завинаги! 

Баба ти

Тя е виден боец в борбата с глада! Още няколко като нея и спокойно ще можеш да се справиш с гладуващите деца в Африка.

Не се притеснявай, никога не си ял достатъчно, за да бъде доволна. Нейните следи остават във всички снимки от началното училище! Ще се познаеш много лесно, ти си малкото симпатично буренце, което бъркат с дядо Коледа! 

Майка ти

За разлика от баба ти, тя има много по-сериозна юрисдикция и винаги участва във възпитанието с физическа интервенция. До голяма степен дължиш много на нея за свалянето от клона в ранните години. Може да пазиш спомените за тежките сблъсъци с родителския контрол и сънят по корем, но пък мама правеше най-хубавата мусака, нали? Всички след нея са просто аматьори! 

Съседката

Тя беше там, когато започнаха да се появяват първите следи на пораждащата се ерекция. Благодарен си за златните години, в които дините бяха напращели и дрехите бяха по ефирни. Всичко останало дължиш на фантазията. 

Златотърсачката

Тя е доказателството, че щастието се купува с пари! Просто е достатъчно скъпа и умее да ти върти главата добре, докато не получи своето. Тази социална порода е силно паразитна и ще те напусне, когато открие по-добър приемник. Спокойно, ще оцелееш! Златотърсачките те учат на много важен урок – никога не вярвай на жените, които те обичат твърде много! Не всичко, което блести е злато, но точно това, което блести върху нея е! 

Бившата

Спомняш ли си онова мило същество, което обичаше толкова много? М-да, то е някъде там в гадината, която ще ти лази дълго време по нервите. Бившата е такава по ред причини, но има мъже, които трудно се пускат от нея. Защо? Вече си опитомил една напаст, не искаш да започваш отначало в превъзпитанието на следващата. 

Приятелката за секс

Защо няма повече от тези? И двамата сте доволни от прекараното време, имате достатъчно свободно време и няма угризения от липсата на внимание. Запазваш добрия тон с нея и няма за какво да се скараш, интересите са различни, но не ги натрапвете в отношенията. Приказката свършва, когато един от двамата се влюби и започне да ревнува. Тогава получаваш нещо средно между много добра приятелка на път за графата на бившите! 

Колежката

Тя е тоталният демотиватор на работното място! Опитваш да завършиш ревизията и се появява, за да покаже на екипа новите високи токчета, които повдигат сексапилното й дупе на правилната височина. Спокойно, тя ще се отърка в теб и после ще ти покаже, че обувките й отиват на ризката, но тренираното ти мъжко око ще забележи й онази бенка, която стои на специално място в дълбокото деколте. Не се работи под такова напрежение, знаем! 

Тъщата

Тя е черното в бялото и бялото в черното. Тя е като Ин и Ян на социалното семейно съжителство. Винаги представя всяко едно събитие като родна частна телевизия. Всичко от нейната уста е толкова достоверно, че може спокойно да издава жълт вестник за твоя живот. Това е данъкът, който плащаш, за да излизаш с дъщерята. Мислихме, че жените съкращават живота, но после се запознахме с тъщите!  

Искра Фидосова

Тя винаги се излъчва в 16:9! Не искаме да коментираме повече, защото може да падне сървъра! 

Контрольорката

Спрямо офисът, тя е най-положителната личност, която може да срещнеш за целия ден. Бъди социална личност, не дупчи билетче, поговори си с нея, получи благословия за цял работен ден!