Какво да правиш, когато си свободен?

Какво да правиш, когато си свободен?

Вчера получихме доста трогващо писмо от читател, който е имал нужда от сериозна връзка, но вместо това е получил онзи приятен и лакиран среден пръст от избраната. Нормално е да срещне твърдото мъжко рамо, което дава достатъчно идеи за преодоляване, но има и много по-лесен начин. В следващите редове ще ти покажем най-доброто от свободните моменти в живота ти. Наслаждавай им се, докато имаш тази възможност, защото после става твърде трудно.

 

1. Хобита

Нашето е пиене, гледане на футбол и размисли върху живота. Времето за последното е от няколко минути, преди да се сетим, че не сме казали „Наздраве“ за 49 път на масата. Въпреки това е хубаво, че ще имаш времето си само за себе си. Използвай го разумно. След това ще се появи следващата, която ще се разполага с него,а ние сме толкова наивни, че винаги ще се съгласяваме с нея. 

2. Учи нови неща

Ако си решил да си губиш времето в скубане на пилето, гледане на телевизия и порно, няма да достигнеш до никъде. Сега е моментът, в който можеш да разбереш дали ще станеш добър готвач (жените обичат мъже, които могат да готвят), опитай се да откриеш нови начини за правене на цифри и започни да създаваш. Какво? Ти ще си избереш. Много по-лесно е да сложиш началото на нещо ново, когато си сам и използваш времето само на себе си.

3. Прави забранените неща

Партньорката винаги ограничава, може и да не иска да го прави, но е факт. Мъжът е самотно животно, което най-често влиза в глутница, за да пие по-евтино. За всичко останало се е научил да работи сам. Сигурни сме, че и твоят баща е разказвал историята за вълците и вратовете им. Винаги трябва да сме готови да се справяме сами, а победите се поливат с приятели. Започни с малките неща, не вдигай тоалетната чиния, ходи до тоалетна на отворена врата, пусни си дълга брада и гледай любимите си темерутски филми, които тя не разбираше. Знаем, че ги е имало.

4. Тренировки

Вярно е, че сме дебелаци, но поне веднъж в месеца се търкулваме до фитнеса. Опитваме се да се потим с другите, но на финала побеждаваме по лежане. Тежките тренировки работят. Изморяваш тялото си и нямаш време да правиш глупости като обаждания през нощта, гледане на глупави снимки и въздишане по фейсбук профила й. Хващай големите гири, започни да се оформяш и ти гарантираме, че ще имаш по-голямо женско внимание. Стероидните пичове показаха правилната пропорция за забивки – 50% мозък и 50% преса. 

5. Глупостите

Сигурно си забелязал, че с напускането на милото, портфейлът е започнал да става по-голям. Това е времето, в което трябва да правиш точните глупости. Жените имат шопинг за дребни тъпотии, които обличат един път и оставят на молците в гардероба. Мъжете действат по-мащабно. Ние събираме пари и ги инвестираме в някоя нова технологична глупост, която ще ни радва, купуваме си мотор, тунинговаме Golf-a или отиваме до Гърция, за да видим другото море. Какво друго ти трябва? Причина? Позволение? Време? Имаш всичко, действай! 

6. Жените

Какво си мислиш, когато те зарежат? Със сигурност е нещо от рода на „Ще изклатя всички кучки!“. М-да, ела при нас и ще владеем бардаците като добри приятели. Истината е, че тук много си приличаме с нежния пол. Отхвърлените винаги се представят в лицето на злодея, онзи, който е готин, властен и прави каквото иска с жените. Всичко звучи прекрасно, докато ти кажем, че не си такова ла*но! Постигането на този статут се обвързва и със загубата на мозъчни клетки. Може да си пил много през годините, но не можеш да заличиш потенциала си. Не бъди животно, бъди човек. Бъди искрен, усмихвай се и забрави клишетата. Те няма да ти помогнат. Недей да режеш жените, а просто търси по-доброто. Все пак трябва да има еволюция. 

7. Бъди щастлив

Това е времето, в което е възможно да бъдеш такъв. Защо? Замисли се, не си живял от създаването си с приятелка? Как си оцелял? Щастието не се крие в чупенето на леглото, бързият секс в тоалетната и поне една духова музика на паркинга. Това помага, но не е щастие. Щастието е изкуство, в което виждаш всички неприятни моменти, които се случват, усмихваш се, теглиш една майна и продължаваш напред. Това е онзи приятен момент, в който гледаш напред към бъдещето и не се депресираш по спомените. Ще откриеш огромен процент от твоите познати, които пазят нещо на милото: някои стари прашки, плюшената й мечка, домашното порно. Изхвърли ги (не трий порното) и продължавай напред.