Някои лъжи за мъжете

Някои лъжи за мъжете

Уважаеми дами, ако искате да бъдете извисени, щастливи, мотивирани и позитивни, тогава оставете мъжа си. Ние не сме толкова сложни създания, колкото се смята от жените. Обречени сме да искаме много малко и прекарваме по-голямата част от времето си в тормозене на сивото вещество и издирване на всички начини за задоволяване на жената. Женският пол е по-сложен и труден за разбиране.

Дори судокото за професионалисти е по-лесно от разгадаването на женското щастие. Не ни прехвърляйте топката с оправданието, че „Ние не знаем какво искаме!“. Мъжете знаят какво искат. И това никога не е била тайна, както се опитват да го пробутват всички прословути терапевти в мрежата. Живеем в 21-ви век и не всичко, което се вижда по телевизията и мрежата може да бъде чистата истина.

Вчера получихме въпрос от читателка за истинността на някои твърдения на сексолозите (реклама няма да правим). Подаваме леката корекция, за да няма объркани и довечера да не се наложи да спиш на дивана. Затегнете коланите, не пушете и вижте въпросните „тайни“. 

Жените влияят на мотивацията и развитието

Нека се разберем. Всяко човешко същество има мотивация и желание за развитие. Какво общо има жената в цялата работа? Целите и развитието са строго индивидуални. Половинките нямат място в тях. Мъжете са вълци и сами работят върху развитието си. Ние не пречим на жените и те не пречат на нас. Не е задължително да имаш цел, защото винаги може да я изпълниш. Никой не може да определя височината на летвата. 

Женският гняв?! Страхували сме се…

Това някакъв виц ли е? Спомняш ли си кой се слушаше у дома? Бащата е основополагаща сила и сериозен източник на артилерийски гняв. Всеки мъж пази огромно страхопочитание към родителското тяло. За какъв женски гняв говорим? Истинският мъж е толкова самостоятелен, че изобщо няма да търпи гнева на кифлата. И нека напомним, че не правим нищо, за да намерим одобрението на жената. Правим всичко, защото така ни харесва. Все пак говорим за мъжа в къщата, а не за п*тьото! 

Не показваме емоциите си, ама друг път. 

Пуснете ни Шампионска лига, наредете масата и гледайте как любимият ни отбор пада. Това са чистите емоции. Не се обясняваме в любов, ако жената не го заслужи. Ще купим цветя, ако сте специални за нас и ще бъдем добри, когато отговаряте със същото. Жената в настроение от тип „Перманентен цикъл“ ще се запознае с другата страна на медала. Шекспир беше само един. 

Не правим секс, когато сме ядосани и уплашени?!

Емоциите нямат никакво значение в една връзка. Природата ни е създала като АК-47 в леглото – винаги сме готови за бой. Няма емоция, в която да не можем да правим секс. Според някои сексолози, страхът и гневът може да ни пречат. Подозираме, че не са виждали в какво се превръща мъжкия гняв, преместен на бойното поле от хоризонтален тип – леглото. Милото ще носи мусака цяла седмица до работа, за да се повтори същото. Колко пъти жената изкупва грехове от вида „Надрасках колата“ със секс? Спираме да правим секс с една жена, когато стане не толкова привлекателна. Ако тя се занемари и отгледа дирника на спортен ЗиЛ, тогава няма да има секс – джъст кавали! 

Да даваме разбиране? 

Не можем да даваме разбиране. Ние даваме решения и предпочитаме да го правим. Нежният пол трябва да разбере, че консултацията е задължителна за всички действия, в които може да роди и капка съмнение. Защо? По някаква причина се познаваме по-добре от семейния терапевт, сексолога и майка Ви. Ако сте решили да си купите джаджа, обадете се за съвет и ни спестете главоболията. Ако имате проблем в офиса, споделете го, бе! Нямаме телепатия, но имаме здрав разум! Мъжете са измислили сложната наука „Логика“! Мотивираме се да открием правилния отговор, преди да свършите някоя глупост. 

Даването

Другарите от Rolling Stones пееха за нещата, които искаме и получаваме. Не можем винаги да получаваме мечтаното, но никога няма да се дърпаме, когато жената реши да дава повече. Нали искахте еманципация, давайте с две ръце. Няма такова понятие като „задушен мъж“ от щастие. Чували сме само за задушени с възглавница, ама това е друга тема.  

Бившите

Трябвало да говорим за тях с уважение!? К’во?! Нека се разберем за тези личности. Няма бивша, която да не мисли, че сме говеда, простаци, прасета и други представители на стопанския двор. Ние винаги отвръщаме със същите чувства. Обичаме много и мразим още повече.

Не очакваме да си разменяме рози и подаръци за рождените дни. Има причина да бъдат „бивши“ и това е достатъчно. Сравняваме ли бивши и настоящи? Абсолютно! Сравняваме всичко, за да знаем, че имаме най-доброто. Анализът е пътят към истината, а не илюзиите.

Как да направим жената щастлива?

Подарете й кредитна карта без лимит. Така става ли? Можеш да направиш твоята партньорка щастлива по най-лесния начин. Научи се да я слушаш, гледай какво харесва и я изненадвай, когато изобщо не очаква. Засвидетелствай някакво внимание към нея и всички ще бъдат щастливи. Разчупи идеологията за женските празници. Женското щастие се постига с нещо много малко – начесване на егото й. Подари й цветя, когато нейните приятелки са близо и ще бъдеш „най-добрият мъж“. Всичко се прави за публиката и егото й. Няма други тайни.