Какво да направиш, когато й изневериш

Какво да направиш, когато й изневериш

Изневярата е най-неприятното в една връзка и рано или късно ще се случи, поне така си мислим в последно време, след като се оказа, че човек може да изневери дори на Адриана Лима! Какво трябва да се случи, за да ти омръзне Адриана Лима, нямаме никаква представа! Няма мъж, който поне веднъж в живота си да не е бръкнал в буркана с меда и ако в момента има читателка, която си мисли, че нейният е истински ангел и никога не би направил нещо подобно, нека помисли отново. Изневеряваме, защото можем, това е най-елементарното обяснение и няма нищо общо с щастието в една връзка, проблемите в работа или земетресението в Япония. Можем да бъдем много долни същества, когато долната глава започне да мисли вместо нас! В следващите редове ще ти покажем тотален анализ на следствията от това приятно предателско дело.

Защо го направи?

Може да има редица причини за залитането в чуждата посока и те започват от случайната възможност до тоталната апатия към настоящата партньорка.

Има моменти, в които алкохолът говори вместо теб и те прави привлекателен за непознатата в бара, която отчаяно трябва да убие стреса с някого или вече ти е омръзнало от твоята вещица у дома и искаш да си отмъстиш по този начин. Залитането в тази посока може да бъде сериозен индикатор за това, че отношенията между вас започват да се срутват като кула от карти. Какво правим сега?

Мълчанието на агнетата

Всеки психoлог и сексолог ще каже, че сторените злини не те правят лош човек, защото всеки от Вас ще има причина. Причината е форма на оправдание. Въпреки, че мъжът трябва да е по-смелият от двамата, много често предпочиташ да се въздържиш от коментар и да оставиш всичко в историята и да се надяваш, че никога няма да срещнеш другата. Това дава повод на жената за още по-голяма агресия и заливане с обвинения, сякаш ще й стане по-добре, когато й кажеш, че другата е била по-добра, но мазохистът в нея никога не прощава и предпочита да получи пълната доза. Готов си да мълчиш, защото всичко, което се случва по време на командировка, остава там – „Бог високо, цар далеко.“. 

Проблемът

Няма по-голям порок от мъжката съвест! Без значение дали си искал или не, съвестта няма да те остави на мира и всеки път ще ти напомня, че си направил нещо, което не е било редно. Ако се задържиш с настоящата си партньорка ще бъдеш обречен да се сещаш за онази вечер, в която засече сервитьорката в тоалетната и реши да демонстрираш уменията на пияната тояга, а най-болезненият момент идва по празници, когато тя демонстрира своите чувства и дори не подозира, че е получила лирическата патка в задника. 

Решението

Ако нямаш желязна психика и не можеш да си държиш човката затворена, препоръчваме просто да не изневеряваш или след това да се разделиш с настоящата партньорка. Забрави всичко, което си виждал от филмите, защото в реалността, жените са духовните наследници на граф Дракула. Фактът, че си залитнал в другата посока е достатъчен показател, прекратявай и продължавай напред или стискай зъби и слагай розовите очила. Неприятният момент идва, когато осъзнаеш, че си добър в прикритието си и можеш да повториш забавлението, балонът се пука и лъсваш по бели гащи!

Бъди честната Марийка

Това винаги е била най-трудната част! Как да кажеш, че нейната най-добра приятелка е по-добра в леглото, след като знаеш колко остри са ножовете в кухнята – ти ги остриш всеки месец! Самопризнанието се смята за акт на чест и смелост, които точно този момент не могат да струват и пукната стотинка. Споделеният грях за жените е доста по-доброто действие, защото няма да позволиш на някого да те изпорти или да се драматизира допълнително с факта, че си я излъгал. Казваш всичко и не се занимаваш с евтиния сценарий на турски сериал, който вече е подготвен! 

Не преписвай вината на нея

Знаем, че и тя има своите заслуги, но натриването на носа няма да помогне. На нея вече й е достатъчно неприятно, за да продължаваш да заемаш отбранителна позиция. Изневерил си, може да си виновен, но може и да не си, бъди искрен и кажи всичко, което искаш и след това сложи край на темата или връзката като цяло. Не й обяснявай колко е зле (сигурно имаш огромно желание), но точно тук се отличават истинските мъже!