Тя те гледа!

Тя те гледа!

Има поне няколко причини една жена да е категорично вторачена в теб. И ние ще ти ги разкрием, защото имаме тайно споразумение с тайна терористична организация, която иска да опропасти опита на Woman.bg да вкифлят нормалните жени и да презентират наш’то съсловие като мачо-прасета.

Влага

Ти си готин, изглеждаш добре, поведението ти в конкретната социална среда е привлякло нейното внимание, а на нея толкова й се е*е, че си повтаря на ум: „Едно…три…едно…три…“.

Картинката ти е ясна – отново си правилният мъж на правилното място, тя ти го показва недвусмислено, така че просто трябва да действаш. Тая влага, която е потекла, не трябва да отива зян! Естествено, това е най-добрият вариант за нейното втренчване.

Тик-так

Биологичният часовник на въпросната патка кънти в полупълната й черепна кутия и нещо й подсказва, че ти си дъ алфа мейл – перфектен за разплод расов жребец. Иска, милата, да бъде достойно и многократно онодена от теб, но не за да задоволи първичните си нужди, а от подсъзнателното неосъзнато желание да я забремениш и чадото й да вземе от твоите силни характеристики (това плешивина, обратна захапка, косми в ушите, etc.).

Прилика

Напомняш й на (някое от изброените): бивш, баща й, любим актьор, музикант, вуйчото на най-добрата й приятелка, който я е опипвал, когато… ОК, стана ти ясно. Пак може да не осъзнава приликата, обаче някъде в главата й помръдва нещо и това е желанието да те разпознае. Може да има и позитивно продължение, ама може и да няма.

Фокус

Не, тя не прави фокуси, но се опитва да фокусира след рекордните за нея пет специални коктейлчета. И ти си точно на пътя на премрежения й от гаден сладникав алкохол поглед. Което може да се окаже крайно полезно!

Пиян

Пиян си, брато, а тя всъщност много настойчиво фиксира гейоподобното копеленце на няколко метра от теб. Просто ужасно много ти се иска жена като нея да гледа именно теб, но уви. Не се отчайвай, а продължавай да пиеш!

Крило

Тя е крило, почти както ти си взимаш wingman понякога. Точно в тоя момент, когато срещаш погледа й и осъзнаваш какъв е*и-му-майката и щастливец си всъщност, тя те гледа, защото грозната й приятелка иска мнението й за тебе. После ще те одобри (а може и не), а чудовището ще те атакува с ентусиазъм. Ако си убеден, че случаят е именно такъв,… БЯГАЙ!!!