В ергенската квартира

В ергенската квартира

Ооо, има адски много неща, които задълже трябва да присъстват в леговището на всеки себеуважаващ се ерген!

Парти грил

Идеален за сандвичи и притопляне на разни меса. Принцесите с кайма са религия в дома на всеки сингъл гай! И парти грилчето е достатъчно, за да можеш да си „готвиш“ поне известно време.

Гейм конзола

Абсолютно маст хев! Има много варианти, затова най-добре е да имаш няколко и то с по два джойстика, за да става голямото разцъкване, когато някой се излъже да посети твоята тестостеронна крепост. (Хинт: не кани мацките да джиткат с теб, няма смисъл…)

Малък хладилник

…, който да е пълен предимно с алкохол.

Но и с няколко базови неща – салам, яйца, сирене, ала-бала. Колкото да си подготвен за коварството на пиянския глад.И винаги, ама винаги трябва да си заредил формичките за лед!

Чисти чорапи и бельо

Да, и ние струпваме 5-10 чифта наведнъж и перем сравнително рядко, ама не трябва така. Не искаш да се окажеш без нормално бельо, когато има някакъв шанс да боднеш вечерта, нали? Преценявай си кога и какво, особено ако переш „на ръка“. Ние все пак препоръчваме пералня, де, ама ти си знаеш.

Запас от ракия

Домашна, поне няколко литра. И е хубаво да имаш и такава, за разтривки – съвършена е, когато трябва да люснеш 2, за да се сгрееш. Ракията сплотява, тя възпитава, а когато наоколо има домати с олио и сол, идилията е пълна!

Тайните кондоми

Кашираш си една кутия гумички някъде и почти забравяш за тях. Те нямат нищо общо с тия, които си носиш винаги в тебе, те са за специални неочаквани случаи, които, да, чудо, се случват все пак… рядко. Дъра-бъра, дай да пиете по едно и ОПА – и ако нямаш сега шушляк?! Естествено, че има варианти, ама си е по-добре, удобно, спокойно и сигурно така.

10 кинта

Пак спешъл каше. Винаги ще ти дотрябват за нещо, но това не значи при всеки недостиг да налиташ на тях. Те са за момента, когато заплатата ти се бави с ден-два, а хляб с пастет ти изглежда доста добра идея за хапване.

Черното тефтерче

Е*аваш ли се, естествено, че трябва да си имаш! И да е на сигурно място! Това, че уж имаш номерата в телефона не е извинение. Гледай във всеки момент да имаш едни 4-5 девойки, с които да имате взаимната уговорка да си звъните само и единствено за секс – никакви емоционалности, гадже-стъф и т.н. Освен това бройката трябва да се увеличава в геометрична прогресия, знаеш…