Лошото момче

Лошото момче

Поне веднъж в живота си чувал: „Харесвам по-лоши момчета!“. Тази изява идва от жена, която се опитваш да свалиш от свободния пазар цял месец, а тя те използва като истински и невероятно ценен приятел в зоната. Омръзна ли ти да слушаш онзи невероятен лаф „Всички мъже са гадове!“? Повече от очаквано е да знаеш, че ще бъдеш онзи изрод, който е разбил сърцето на Бела, отколкото да бъдеш човекът, който е прав в определена ситуация.

Всички жени имат един основен проблем – летят прекалено високо и умират с много котки у дома си и пред снимката на целия випуск с хора, които са я оправили на бала.

В краткия си опит от нула жени и никакви връзки установихме само едно нещо – повечето жени трябва да бъдат наказани за своето невероятно кухо поведение. Забрави за милите думи, добрите жестове и затегни колана, избърши носа и тегли една цветна, защото ще ти покажем разликата между добрия и лошия приятел на една жена.

1. Взаимоотношенията

Добрият приятел ще слуша проблемите на своята приятелка, която дори не е хванал за задника! Определено иска да я плесне, но се притеснява, а и знае, че ще отнесе шамар, защото е в зоната. Той не иска да я нарани и ще спазва благоприличие, докато тя му пълни главата с истории за поредния стероид, който не е успял да го вдигне и да я изоре! Нашият човек открито страда, но „приятелката“ няма милост и се вайка за всичко пред него! 

„Лошият“ приятел ще направи само едно нещо – няма да слуша, а ще излезе с приятели. Това е жестоко, нали? Гарантираме, че ще живееш няколко години повече и няма да се притесняваш за нищо. Една жена трябва да знае, че всяка услуга се заплаща, след като няма да получиш плътски удоволствия и препоръка пред едрата гърда а.к.а. най-добрата й приятелка, защо да се мъчиш?

2. Услугите

Никой не дава даром! В модерната психология е написано, че всяко добро се прави, за да се почувстваш по-добре, ако имаш стари грехове или да получиш възможност и да поискаш подобна услуга в бъдеще, без да се налага да молиш за нея. Повече от ясно е, че когато пренесеш къщата на твоята любима ще трябва да получиш една каса бира, но доброто момче ще получи потупване по рамото и една усмивка по радиото. Човекът ще живее с илюзията, че един ден ще може да натръшка всички в леглото, но това става във фантазии, които правят дупка в юргана. 

Тъмната половина действа по един малко по-различен начин. Той ще договори своите условия, преди да започне да прави услугата. Ще поиска да излязат заедно, да отиде у дома му, за да види колекцията от лъскави часовници и други подобни. Той ще договори условията, преди да е свършена работата. Тези хора не се притесняват, когато им откажат и не свалят цената. Успех на жените, които ще пренесат фризера си!

3. Излизанията

Истинският джедай ще бъде галантен, нежен и изключително тъп! Той ще излиза с нея по магазините, ще я води на кино и на концерта на Пайнер, където тя му квичи на ушенце. Всички тези мъки ще бъдат щедро възнаградени със сметката на цялото мероприятие, докато тя отиде, за да се натиска с пича от другата маса. Да не забравяме, че твоята приятелка не крие нищо от теб и обича случайния секс, но за жалост случайността не се е простряла до теб. 

Лошото момче ще запази своето амплоа и ще ходи на местата, на които иска да отиде и без кифлата. Няма нужда от компания и изобщо не му пука дали кифлата ще дойде с него или не. Той си е достатъчен и знае, че ще срещне нови приятели на футболния мач, на бара, в магазина и т.н. Лошият е такъв, защото може да се социализира и не се ограничава до един приятел или приятелка, а това побърква жената, която е решила да му обръща внимание.

4. Отношенията

Защо добрите и свестни момчета остават в зоната? Така са по-удобни и си мислят, че са все по-близо до нейното копринено бельо, което е основна грешка. Жената знае, че си отчаян и дори рекламата на Sprite го доказваше многократно. Тя знае, че е единствената, която ти обръща внимание за 5 минути през седмицата и това е достатъчно, за да й останеш вечен роб.

Твоят основен противник изпълнява обратната роля. Той звъни в последния момент, не й вдига телефона, когато го търси и не отговаря на лигавите й смс-и. Той показва, че се е наложил в отношенията, защото избира местата, на които да се ходи. Никога не оставя нейното мнение на последно място. Тук очакваме жените да кажат, ама ако не се съобразява с нас ще си ходи, което е вярно, но има една голяма разлика – на него не му пука!

5. Изводът

Колкото по-добър си с една жена, толкова по-лесно ще попаднеш в зоната. Гарантираме ти, че няма да оцелееш дълго с добрите маниери и ласкателства. Жената ще ти се качи на главата, защото си й позволил и не искаш да нараниш чувствата й, докато тя създава геноцид с твоите. 

Лошото момче е алтер егото на твоята мила персона. Той не подарява цветя, не е мил, не прави комплименти и никога не е бил. Той използва болезнената истина и спокойно казва на жената, когато е надебеляла или е грозна в тази рокля. Не среща опозиция, защото има достатъчно кифли в резерв, които чакат своя ред. Той е интересен за нея и тя ще го следва като куче.

Запомни от нас, че свободата е грешно свойство, което не е усвоено правилно от човека-ребро! Много добре знаеш, че сега можеше да си в райската градина и да се кефиш на гроздовата, която си изработил от най-качествения сорт!