Как да бъдеш добро момче

Как да бъдеш добро момче

Много често в началото на връзка усещаш какво й се иска на мацката да открие в теб като характер. И, ако наистина толкова искаш да я изклатиш и то многократно (нещо, което невежите женки наричат връзка) – направи се успешно на добро момче! Ето как:
 

Контакти

Направи една маниакално прецизна чистка на всички места, където имаш координати на мацки, които си боцкал и които лашкаш от време на време. В това число: телефон, skype, facebook, великото черно тефтерче! И, ако все пак записваш нови номера на такива мръсници, действай по-внимателно!
 

Външен вид

Не става да се правил на мил и грижовен, като същевременно ходиш с разпорените джинси, ръцете ти са покрити в татуси, а броят на обеците на ушите ти плаши… Хубаво е и да се бръснеш сравнително редовно. Абе, сещаш се.


 

Поведение

Помни, че трябва да играеш мил, грижовен, любвеобилен. Привързан към мацката, да говориш спокойно и търпеливо да изчакваш събеседника. Не псувай като Стоичков, не ритай в яда си мебели, не скачай на бой без наистина сериозен повод.
 

Компания

Колкото и да се правиш на скромен и мил, ако компанията ти е съставена от пичовете, с които се напивате зверски и ходите да забивате пички в петък вечер, нещата няма да станат. Т.е. в такъв случай ще трябва да я държиш на километри от въпросните авери. И в никакъв случай не допускай да чуе как си говорите „по мъжки“ – ще си самопререже гърлото с лъжица!
 

С други жени

Това си е отделно важно нещо. Дори да си успял да изчистиш цялата гняс от поведението си, много е важно как се държиш в присъствието на други яки п*тки. Пример: твоята те запознава с нейна добра приятелка, която е с бахти безкрайните крака, гледа те влажно и изглежда гъвкава… И ти не трябва да й се нахвърлиш с ентусиазъм като Веско Маринов на полицайка – не! Укротяваш се, пробваш да прикриеш чудовищната ерекция и мило се представяш, докато се усмихваш сдържано. Почти е невъзможно да успееш (ние рядко сме се справяли), но пробвай!
 

У вас

Щом тя ще идва у вас, работата става дебела. Лесно е да изтриеш history-то на браузъра, за да не види тя извратените порнота, които си гледал тия дни. Но е хубаво да разкараш всякакви бутилки алкохол, плакати на голи мацки, съмнителни полуеротични подаръци от стари гаджета и т.н. Подреждаш набързо, почистваш и си готов.
 

Крило

Ама не просто wingman, а човек на постоянна позиция. В най-добрия случай – твой близък приятел. Той трябва да стане близък на новата ти и да й промива мозъка периодично колко ти си консервативен, срамежлив, затворен, как ен поглеждаш друга и т.н. Абе, твоят човек трябва да свърши важната работа, а ти само да не се о*ереш после много!