Какво може да откаже една жена

Какво може да откаже една жена

Забелязал ли си колко чудеса трябва да направиш, за да бъдеш достатъчно привлекателен за женската аудитория. Без значение от старанието, жените винаги имат още изисквания към теб, преди да се прежалят. Казваме „прежалят“, защото те винаги смятат, че правят компромис с теб. Сякаш след секунда ще мине принцът с бялото Maserati.

Виж кои са най-неприятните белези, които ще те лишат от полов контакт за вечерта. 

1. Неприятен дъх

Жените не обичат хората, които имат спомени от снощната вечеря, питието и дори вафлата, с която може да си раздвижил хормоните. Предполагаме, че половината са зъболекарки и предпочитат ледената свежест (избягвай жълтия сняг). В класацията за най-гадно усещане е целувката след една доста приятна цигара (Арда без филтър). Вземи освежаващи мерки!

2. Мръсотията

Жените обичат мръсниците, но не и мръсотията, която оставят. Предполага се, че животът в пещерите е приключил, но тогава ужасената жена вижда нещо средно между излет в Чернобил и богаташки квартал в Сомалия. Домашният апокалипсис убива либидото по-бързо от заледен тротоар срещу пенсионерка. Оправи кочината, ако ще водиш гости. Не си Брад Пит и няма да опънеш Джоли в унищожена къща!

3. Не си пораснал

Жените обичат истински мъже. Знаеш, от онези с големите напомпани бицепси, с плочките, с големия гръб, който да дерат и другите тъпотии. Натуралният българин става все по-дискриминиран с биреното коремче. Това може да не е толкова фатално, колкото всички символи на детството. Ако имаш старо плюшено мече или друга играчка, разкарай ги. Рискуваш да те орежат, защото си малък лигльо, който със сигурност няма да я задоволи. Дори и Ленард трябваше да махне сигнала на Батман!

4. Самостоятелен в спалнята

Да гледаш животинка е супер. Тя ти се радва и унищожава всичко, което обичаш, но половият живот е доста по-ценен. Представи си следната ситуация – ти се изявяваш като истински звяр и си я сложил на четири крака, тя мърка от радост, а нейният малък пекинез ти ближе задника! Случвало се е и не е приятно! В по-сериозни ситуации скача на крака и започва да прави това, което правиш на нея! Лошо куче!

5. Живееш в CSI

Или поне са снимали един епизод у дома ти. Кочината е нещо далеч по-леко, за разлика от къщата, в която е живял граф Дракула. Старите мебели, големите прашни гоблени и аромата на прясно разложен труп в банята е само част от нещата, които няма да подействат приятно на нея. Освен това може да се обади в полицията, защото най-често си мисли, че искаш да я разчлениш и да продадеш органите й!

6. Дърдорко

Жените обичат да говорят. Те имат два чифта устни и двете знаят достатъчно тайни, че да сложат край на една нормална държава като Италия. Добрият слушател може да мълчи цяла вечер и да се прибере с най-красивата жена. Достатъчно е да й покажеш, че я слушаш и ти пука за нейните проблеми. Няма други тайни, а после ще има правото да казва само дълги гласни!

7. Джъстин Бийбър

Какво знаем за него? Лигав, малък пикльо, който действа странно на момиченца, които вярват в Торбалан. Трябва да признаем, че след „По-по-най“ никой не обръщал толкова внимание. Ако искаш да излизаш с второкласничка, запознай се с Джъстин и започвай да говориш лигаво! Скорошен експеримент доказа, че мъжете с по-дълбок и плътен глас действат възбуждащо на всяка невинна кошута, която искрено си го проси. Психолозите смятат, че това може да се свързва с авторитета, който е упражнявало родителското тяло, ама няма да влизаме толкова навътре в нещата.

8. 2 в 1

Какво обичат жените? Пари, секс, пари, лукс, пари и други работи. Какво не обичат? Задник с пари, лукс, пари и т.н. Страдаме за мъжете, които може да се похвалят само с парите си. Всяка вечер можеш да срещнеш поне един задник с Mercedes-a на тате и лъскавия телефон. Освен това добавяме и невероятното его. Реплики от рода на „Хайде да вървим, оставих ти подаръка в Джи-класата!“ са доста фалшиви.