5 потвърдени истини за красивите жени

5 потвърдени истини за красивите жени

Въпреки всички проучвания, които показват, че зимата е много по-сексуална, ние продължаваме да вярваме в горещите летни дни и есенцията им на похотливи пороци. Благодарение на тях имате сериозна възможност да се превръщате в модерния Казанова на плажа, да бъдете забавния човек в офиса и дори да бъдете усмихнатия и малко по-красив човек в автобуса. Благодарение на всички добри хора, които преследват материалистките, за нас остават нормалните нежни създания, които фокусират погледа си в един по-важен пакет, който не е портфейла ти. В скромния си опит от абсолютно никакви жени, можем спокойно да споделим някои интересни наблюдения около всички безпощадно красиви жени, които могат да накарат дори и Джони Деп да започне да пее, докато се бръсне.

Не сме егоисти и ще споделим някои много важни истини за изкусителките, които нямат милост към мъжкото сърце в тези жестоки и горещи времена:

1. Красивите жени са изключително самотни

Не говорим за онези, които постоянно прокламират, че не сте от класата им. Практически е много трудно да бъдете в една категория със същества, които разполагат с няколко метра в крака, завидна гръдна обиколка, която се фокусира върху конкретен център и очи, които могат да накарат вегетарианец да убие малко зайче и да направи вкусна яхния. Красивите жени най-често са подминавани, защото някой е решил, че не сте в тяхната „категория“. Остават самотни, защото всеки подозира, че са част от лъскавата колекция на някого и именно това е причината да ги виждате в безопасната компания на други жени. Другата причина, за да бъдат самотни, е фактът, че мнозина се опитват да блеснат с качества, които не притежават, а и нека бъдем откровени – те са ставали жертва на всички видове кретеноидски опити за свалка. Всичко започва от малоумното просвирване по улицата до „Здрастиии, как си?“. Иска ни се да кажем, че се шегуваме, но има твърде много красавици, които прекарват вечерта в записване на най-жалките възможни опити за свалка.
Саша е една от най-умните актриси! Просто напомняме!

2. Нямат нищо общо със златотърсачката

Една порочна практика сред мъжкото общество показва, че нито един амиго не може да бъде съгласен с идеята, че красивата девойка зад голямото и мощно возило не е използвала сексуалните си умения за изплащането й. Противно на всяка статистика, както и на факта, че всяка жълта медия се състезава да пуска колите на „моделките“, има някои жени с достатъчно придобити умения и възможност да си позволят малко по-луксозен живот. Първото доказателство се крие във факта, че няма толкова много богаташи, които да купуват коли, а второто е насочено към детството на всяка млада девойка. Доброто възпитание и късната поява на гърдите, са в основата на доброто образование и множеството възможности за добри доходи. Имате огромни шансове да говорите със седмото чудо на света – големи цици и интелект! 

3. Превръщате се в плячка

Всеки път, когато забележите човек, който практически не се доближава и малко до красивата нимфа, знайте, че тази личност е изиграла картите си като световен шампион по покер. Той е блъфирал, използвал е чар, намигнал е няколко пъти, говорил е мръсотии, когато трябва и дори е мамил, за да постигне това. Авантюристите с подобни постижения се превръщат в монумент на мъжката надежда, както и в причина за женска злоба. Защо? Очевидно имате необходимите умения за покоряване на особено високите венерически хълмове (високи си, няма какво да се лъжем), следователно има и други антилопи, които искат да пият вода от извора. Красивите жени не се притесняват от всяка женска конкуренция, а само от тази, с която Хю Хефнър си е построил цяла империя. Вие сте плячка, защото красивите жени са самотни, а вие разполагате с печат за 100% качество – визията изобщо не е от значение. 

4. Сексът

С огромно прискърбие съобщаваме, че може да останете разочаровани от всичко, което може да се случи под завивките. Причината? Красивите същества често могат да се окажат пасивни, след като са способни да изберат всеки мъжки за приятни мигове в размножителния период. Следователно не очаквайте да разполага с достатъчно знания за особеностите на мъжкия оргазъм. Също така притежават сериозна доза егоизъм и предпочитат да получат заветното „О,да!“ за себе си. Златната среда между умения и визия остава някъде по-средата, където любопитството и изненадите по кабелната телевизия след 12 часа вечерта, са властвали най-много. Не казваме, че ще сте разочаровани, но рядко ще намерите дива фенка на Brazzers с развит gag-рефлекс! 

5. Магията на киното

Докато стоите и си представяте принцесата от порно версията на „Game of Thrones“, ние ще помогнем с връщането към реалността. Женската красота винаги идва със срок на годност. Нека бъдем откровени с вас и да признаем, че единствено и само мъжът е убиецът на женската красота. Защо? Докато една жена е свободна, тя прави всичко възможно, за да остане във Висшата лига. Разкрасява се така, че винаги да получи максимално много оферти за трансферния сезон и да е желана от всеки. Какво става с нея, когато мине сватбата? Правилно, започва да работи върху фитнес тялото за сумо, изведнъж не е толкова магическа, все по-рядко решава да ви изненада, освен ако не броим факта, че споделяте една тоалетна и дори не сте подозирали за есенциите, които едно прелестно създание може да освободи. Една жена е красива, докато е свободна и ловува със своите прашки, а статистиката показва, че след тях се разкриват и по-страшните тайни!