Най-големите кралски резили – Кейт, Меган и мъжете им с катастрофални модни гафове

Да бъдеш херцогиня е много лесно, ще си кажете. Купуваш си нови рокли и ги разхождаш публично. Но какво стои зад идеалното им облекло? Дълги часове стайлинг, обикаляне по бутиците, персонални шивачи и куп други детайли.

Но дори след като са преминали през всички тези сложни процедури, Кейт Мидълтън и Меган Маркъл не са перфектни и са имали не една и две неудобни и катастрофални ситуации

.

Един от най-запомнящите се модни гафове от миналата година беше, когато Меган Маркъл забрави да махне етикета от роклята си. Изглежда смешно и нереално, но се случи наистина! Херцогинята от Съсекс пристигна със съпруга си в Тонга през октомври 2018 година. Беше облечена в яркочервена рокля със средна дължина, в долния край на която бе зашит дизайнерски етикет. Вярно е, че бременните стават много разсеяни, така че и Меган вероятно просто е забравила да откъсне етикета.

Меган Маркъл рокля

Съпругът й, принц Хари, също се „опозори“, когато дойде на сватбата на свой приятел с дупка на обувките си. Това се случи миналия август на сватбата на Чарли Ван Страуненци. Може би това са любимите обувки на Хари, така че той ги носи „до дупка“, а може би принцът просто не е забелязал тази дупка или не я счита за значима. Но обществеността даде много голяма публичност на този пропуск.

принц Хари обувки

Между другото, в същия ден Меган се яви пред обществеността в рокля със свободна кройка. Дамата не забеляза, че горното копче на блузата ѝ е разкопчано, и показа на всички интимното бельо на херцогинята.

Меган моден гаф

Съвсем наскоро съвършената Кейт Мидълтън впечатли всички с необичайната си екипировка – широки панталони и блуза, облечена наопаки. Всички знаем, че копчетата стоят отпред, но модните експерти откриха модела на блузата на уебсайта на Net-a-Porter, а в описанието се казва: „Тази блуза има свободен силует и покрити с панделка копчета, които са разположени отзад.“ Ето как изглежда блузата.

люлякова блуза

Но херцогиня Катрин я облече по друг начин. Поради това копчетата на маншетите бяха отпред, въпреки че трябваше да са отзад на ръкавите. А копчетата, които трябваше да са на гърба, се спускаха по гърдите и корема на херцогинята.

Кейт лилава блуза

Кейт моден гаф

По време на посещението си в Шотландия Меган Маркъл пък забрави да махне защитните пластмасови стикери от шиповете в долната част на чантата си.

дамска чанта

Когато беше в Швейцария и присъства на Световния икономически форум, принц Уилям кръстоса крака, докато говореше с Дейвид Атънбъроу. Зрителите забелязаха дупка на подметката му, както и при по-малкия му брат. Е, мъжете в кралското семейство явно са много пестеливи и очевидно носят обувки до пълно износване.

принц Уилям моден гаф

Малко преди сватбата с принц Хари, Меган Маркъл се появи на Invictus Games в скъпи черни обувки от „Manolo Blahnik BB“. Токчетата на тези обувки бяха покрити с кал. Това се случва на всеки от нас, очевидно Меган просто е минала през калта и е забравила да почисти обувките си след това.

Меган Маркъл кални токчета