Мъжките моменти на криза

Мъжките моменти на криза

Всеки човек обича връзките, защото винаги са свързани с онези малки и приятни радости, които идват безплатно. Връзката не е само статус във фейсбук, с който да разкудкудякваш клюкарките, но и възможност за първите опити в израстването като завършена личност, тя дава лиценз за доказатество, че вече си бил подложен на достатъчно мъчения, за да минеш със зелена карта в рая. Защо би се обвързал, след като знаеш, че има твърде много риба в морето? Наистина има много причини за посвещаването си само една чика и смятаме да атакуваме с най-големия коз в играта – сексът е перфектен с нея. Взаимоотношенията никога не могат да бъдат перфектни, в противен случай и Бог щеше да има партньорка, която да му къса нервите – доказателството, че съществуват и по-интелигентни форми от човека.

Решихме да ти покажем онези специални моменти в една връзка, които често се наименоват като малки „кризи“. Трябва да ги преживееш, за да си сигурен, че избраницата не е само добре поддържана ходеща вагина. 

Силният сексуален старт

Да си вдигне ръка този, който не се е чувствал като младо зайче, когато се хване с новата сексуална придобивка. Уикендите се превръщат в отчаяни опити за запалване на латекса, изпразването на тубички с лубрикант и усилената работа по зачервяването на малкото й дупе, а в понеделник ще се изчервява и ще се опитва да си намери място на задника. Тук винаги идват и няколко проблема, които те объркват, защото мисли долната глава, която никога не взима правилните решения. Разбираемо е, кръвта ти вече не се качва до втория етаж, а ти искаш да счупиш рекорда от последователни оргазми, които е получавала, ама не всичко остава само със секс, понякога трябва и да се социализираш с нея. И ако е комуникативна колкото партизанин на разпит, тогава си принуден да избираш между див секс и мълчанието на кифлите, защото няма пълно щастие. 

Убиваш се с храна

Мъжкото съсловие е способно да оцелее с една бира на ден, защото това е единствената пълноценна мъжка диета. Най-добрата вечеря винаги е вкусна, когато се приготвя с повече любов и по-малко плюнки, ако тъщата е на гости. Едва ли ще седнеш, за да подреждаш чинията си така, сякаш ще идва президента на гости. Всяко мъжко усилие винаги се посвещава на милото, което днес не е задало умопомрачителните тъпи въпроси. Ергените запазват талията, защото прекарват времето си в тренировки и гонене на жени, докато обвързаните откопчават най-горното копче и се опитват да изядат годишната хранителна дажба на средностатистическо сомалийско село – 3 големи дюнера от Манджа стрийт в Студентски град. И двата пола са склонни да увеличат потенциала на задника си, докато не усетиш, че вдигаш дъмбелите си само, за да ги преместиш в другия край на стаята, а понякога дори ги търкаляш. Това е втората криза, в която се напъваш само в тоалетната и лютия сос те разплаква. Опитай се да създадеш нормален хранителен режим, преди да се наложи да те крият по празниците. 

Запознай се с нашите

Никога няма да срещнеш агент на ФБР, но пък светът е голям и гадове дебнат навсякъде. И до днес можеш да пазиш спомена за първата среща с родителското тяло на избраната, както и тяхната присъда. Първият удар под кръста идва, когато разбереш, че според родата си безперспективен и не можеш да купиш ново Ламборгини. Няма перфектен за момичето на тате, защото все още не се е родил мъж, който да пише само любовни стихове, да пуска златни фекалии и да изпитва само платоническа любов към избраната. Не се надявай на добро представяне – такова не съществува. От тук тръгват и по-сериозните проблеми, които се пораждат от постоянните съмнения и опитите за промяна на чуждото мнение и кошмарът трае до момента, в който спре да ти пука или не си намериш друга, защото си повярвал, че не си достатъчно добър за тази. 

Бивши срещу настоящи

Всяка следваща ще трябва да се изправи срещу картотекираните бивши, които са минали през спалнята. Това сравнение съществува между двата пола и никога няма победител, защото от самото начало има само губещи. Сравнението няма да те направи по щастлив, защото с всеки минус в настоящата ще поглеждаш към доброто старо порно с бившата и ще вярваш, че тя е била уникалната резачка. Не е хубаво да се заблуждаваш, но този метод само трябва да ти подскаже, че нещо вече не ти харесва в настоящата. Може да е грубо и гадно от наша страна, но жените омръзват и спират да бъдат толкова красиви, стройни и добри във френската любов с мусака. Намери решение на проблема или зарежи проблем и продължавай с смело напред. 

Новите изкушения

Нито една приказка не свършва с „И те заживели щастливо!“, а кой плаща сметките за парно, кой гледа децата, принцесата ще остане ли с малко дупе или ще се превърне в най-добрата приятелка на слона от „Слонът, моя приятел“? В един момент ще осъзнаеш, че ставаш жертва на редица флиртове, женски хитрини и някое друго дупе, което да се отърка съвсем случайно в теб. Изведнъж си по-желан от папата и по-готин от Хю Лори на първа среща, защото си се доказал като годен за връзка и можеш да им дадеш това, по което отдавна точат лиги – комфорт, сигурност, лиготии и здраво сутрешно… кафе! Добрата новина е, че ще имаш много време за избор и предприемане на действия, ако си решил да стигаш до там.