Потресаващо: Нашенката Андреа стана звезда в социалните мрежи с визията си – какво ще кажете (Снимки)?

Колко далеч може да стигне човек в стремежа си да събере последователи в социалните медии? Момичето от снимката – нашенката Андреа Иванова , набира скорост в социалната мрежа и медиите напоследък. Нарастващият интерес към въпросната личност е направо шокиращата ѝ силиконова визия , граничеща до…

зловеща?! Профилът на умопомрачително изглеждащото момиче е препълнен с нейни фрапиращи селфита, на които смайващо огромни джуки стряскат с ужасяващите си мащаби – някои дори ги сравниха с тези на Джулиана Гани в най-напомпания ѝ период.Андреа Иванова Фейсбук

Щеше да е смешно, ако не беше просто трагично! Освен че е обезобразила устните си, Андреа е посегнала и на гърдите си, които изглеждат като балони пред спукване. Плътни сенки покриват клепачите ѝ, окичени с изкуствени мигли, стигащи до безобразно оформените ѝ, наполовина оскубани, вежди.

А само преди няколко години дамата е изглеждала ето така:

Андреа Иванова

Отвращаващата за някои външност на Андреа обаче ѝ спечели солиден брой фенове и от двата пола. Да не пропуснем да отбележим, че все пак сред забележителните си авто фотоси, на които явно блондинката не може да се нагледа, същата е намерила място и за изумителни философски размишления от типа на: „Един ден ще видиш мъката през моите очи и ще плачеш още по-силно“, „Извинението не е достатъчно, когато сърцето кърви“, „Легендите стават в 5 сутринта, ултралегендите лягат в 5 сутринта“, „Хората, които се бъркат в чуждите животи, в предишния си живот са били бъркалки“ и тем подобни „велики“ прозрения.

силиконка

Сред коментарите под снимките на „дивната хубавица“ дори има такива, при това от мъже, които или се забавляват на стряскащата ѝ визия, или, с ирония или не, въздишат по циците ѝ с неудържим възторг.

Накъде отива светът?