Дяволът облада монахинята Мария и написа това с нейната ръка! Днес го разкодираха и светът спря! Шок снимки, Бог е

Най-накрая разкодираха писмото, което е писано от самия сатана!

BRADVA.BG първа представя на читателите си нов научен пробив, от който ще ви настръхне косата.

През 17 век в манастир на Бенедиктинския орден е регистриран един от малкото признати от католическата църква случаи на демонично обладаване.

Според документите на Ватикана монахинята Мария Кроцифиса дела Концезионе е била обладана от дявола.

В записите фигурират шокиращи свидетелски показания как младата жена е говорила на непонятни древни езици, извивала е тялото си по невъзможни начини, нападала и сериозно е наранила други монахини.

Когато я заварили да се съвкупява в животни в плевнята на манастира спешно извикали екзорсист от Ватикана, който документирал случая и предприел екзорсизъм.

Най-зловещия артефакт от смразяващата случка е писмо, което монахинята е написала в състояние на транс през 1676. Писмото е от непонятни за учените, но внимателно изписани знаци и до днес никой не е бил в състояние да го разкодира.

В последствие дяволът е прогонен от младата жена, която разказала, че си спомня всичко. Тя е категорична, че лично сатаната е написал писмото, контролирайки нейната ръка, и то е изключително важно послание за човечеството. Жената нямала й понятие какво е написано в него.

Оригиналът е приложен в документацията по екзорсизъма:

Специалисти от научния център „Лудум“ в Сицилия най-накрая са успели да разшифроват части от писмото, предава „Дейли Стар“. От години са се борили с неразбираемия код, докато с тях не се е свързала сатанинска секта, която им е предоставила софтуер, с който да разшифроват странното писание.

Сатанистите твърдели, че това е модифициран софтуер за криптиране на ЦРУ, в който са въведени няколко „умрели“ древни езика. От сектата били категорични, че писмото било написано на „дяволски език“ и неговото послание трябва да бъде чуто от света.

За изумление на учените софтуерът успял да дешифрира няколко изречения, от които ще изтръпнете:

„Бог си мисли напразно, че може да освободи смъртните“

„Бог е измислен от хората, и тази система не е полезна за никого“

„Най-накрая Стикс ще дойде със сигурност“ /Стикс е реката, която разделя света на живите и мъртвите в древногръцката митология/

Остатъка от писмото е неразбираем.

Изключително зловещи слова, но никога не трябва да забравяме едно! Библията описва сатаната като „великия измамник“ и неговите слова винаги са лъжливи. Ако това наистина са думите на дявола, то трябва да вярваме точно в обратното!/BRADVA.BG