Веднъж преди много години човек помага на непознато дете. Няма да повярвате какво се случва 30 години по-късно! Видео!

За всяко нещо си има време и място…

Когато правиш добро, то се връща… а това е една невероятна история, която се е случила някога на някого. Хората са казали, че целият свят е свързан и никога не се знае от къде може да дойде помощ.  

Една истинска история се превръща в кратък филм за да ни го напомни.  Вдъхновяващият разказ ни казва, че нашите добри дела не изчезват и не се забравят, те все някога се връщат, дори след много години.

Един добър човек помага на бедно момче, чиято майка е болна като заплаща неговата храна.  След 30 години добротвореца пострадва – разболява се тежко. Той няма възможност да плати своето лечение. Каква изненада му се случи? Сметката, която поглежда дъщеря му е с размер 0. Изписано е „ Всичко, което дължите е било изплатено преди 30 години“.

 Той  и дъщеря му разбират, че докато е бил в болница, всички негови разходи се поемат от лекуващият лекар.  А кой беше този герой? Същото малко момче, което преди години беше срещнал. Толкова години по-късно то е имало възможност да се отблагодари…

Разплаках се. Може би съм твърде емоционална, или може би нищо човешко не ми е чуждо? Никога не знаеш какви изненади ти е приготвил живота… затова, нека да не губим време в нерви, злоба и отрицателни емоции.  Нека бъдем човечни!/пик