Двойка реши да направи ДНК тест и резултатите ги накараха да изтръпнат! Никой не очакваше, животът им рухна

Млада двойка наскоро реши да направи по-скоро за забавление, отколкото насериозно ДНК тест, на който попаднаха случайно в интернет. Той беше промоционален и двамата решиха да се възползват, пък и какво лошо има да разбереш откъде идват корените ти.

Мъжът разкри всичко в пост в Reddit, в който твърди, че приятелката му е скъсала с него заради резултатите от теста. 

Той казва, че те са разкрили много тъмна фамилна тайна и приятелката му просто не могла да преодолее това.

Той обяснява: „Преди месец моята приятелка и аз си мислехме, че ще е забавно да направим ДНК теста, предлаган от Ancestry.com, за да научим повече за нашето родословно дърво.

„Тестовете наистина ви дават много информация и отнема известно време, за да ги извършите.

Много се забавлявахме, но след това открих нещо за един от моите предци, заради което загубих приятелката си.

В семейното ми дърво имаше няколко имена, които не познавах и след като направих някои изследвания, се оказа, че един от моите предшественици е бил сериен убиец.“

Разбираемо е, че мъжът е ужасен да научи това и решил да попита семейството си, дали те знаят за него при което разбира, че роднините му се опитали по всякакъв начин да прикрият следите от това позорно родство, а вкъщи за тази връзка не се говорело никога и разбираемо е, защо не искаш името ти да се свързва със сериен убиец!

След като и приятелката на 26-годишния мъж разбрала истината, тя му казала, че много го обича, но не може да преодолее факта, че приятелят ѝ има кръвна връзка с позорен сериен убиец и се налага да се разделят. 

Потребителите на Редит коментират, че приятелката му ако наистина го обича толкова, нямало да постъпи така и това е било за нея само извинение, мъжът да не съжалява и така по-добре се е случило.