Нова мода за воланите? Шок за всички, видели това на кормилото на автомобил в София

Шок за софиянци и гости на столицата, видели какво е закачено на волана на паркиран автомобил. Мнозина се запитаха, дали това не е новата мода сред собствениците на коли за разкрасяване на воланите им. На снимка, публикувана в мрежата се, вижда, че „геврекът“ на возилото е украсен не с булана, а с женски пликчета.

 

Сред потребителите в мрежата, видели фотоса във фейсбук групата „Забелязано в София“, веднага плъзнаха най-различни теории за това, как женският атрибут се е оказал нахлузен на волана на возилото.

„Откъде сме сигурни, че това е простиране, тоест че са изпрани?“, усъмнява се потребител. „Това кафево ли е, че не се разбира добре от снимката?!?!?“, чуди се друг. „Тая работа държи еърбега затворен щото е гърмян“, обяснява технически грамотно по-запознат. „Това заключва волана! против кражби е“, изказва друга техническа версия негов колега.

„Мое нещо друго да са правили!!!“, контрира ги потребител, който се съмнява в техническата цел на приспоблението. „Който няма средства за читав ароматизатор е така“, разяснява друг.

Коментари