Посрещни баловете с нов смартфон Samsung от А1 с до 500 лева отстъпка

Майските празници са в разгара си – над 30 хиляди ученици се очаква да завършват средното си образование и да отбележат този важен момент с шумни и цветни абитуриентски балове. И преди всяко тържество възниква логичният въпрос “Какво да подарим на абитуриента, което да го зарадва, да го използва всеки ден и да му е полезно в дните занапред?“. Възможностите са безброй, но има един подарък, който винаги се приема с голяма радост – нов смартфон.

Причините за това са няколко – на първо място са началото на новия етап в живота на абитуриента и желанието всичко да е ново, за да се започне начисто.

Така че не е изненадващ стремежът на близките да зарадват завършващите с нов смартфон, с който той да влезе в живота си на възрастен по възможно най-съвременния начин.

Не са маловажни и функционалностите, които високият клас смартфони предоставя. В следващите години, в които животът ще е на високи обороти и ще се дели между учене, работа, нови преживяния и проекти, телефонът трябва да е достатъчно добър, за да издържа на тези високи темпове.

Много от младите хора вече са намерили начин и да монетизират постоянното си присъствие в интернет. Ако абитуриентът е с такива способности, за него телефонът с добра камера не е просто прищявка, а инструмент за още по-високо качество на труда му онлайн и възможности за развитие.

Модели, които да отговарят на всички желания на абитуриентите, са флагманите на Samsung. И точно за абитуриентските балове през май смартфоните от тази серия се предлагат от А1 на специални промоционални цени с отстъпки до 500 лева.

Снимките, които телефоните от серията Galaxy правят, са с качество на кадрите като от професионален фотоапарат. Samsung Galaxy S24 идва с 3 основни камери (50MP 10MP 12MP) и 12-мегапикселова селфи камера, позволяващи заснемане на кадри с високо качество дори при отдалечено снимане с умното решение AI Zoom.

А, ако искате да заложите на още по-висок клас смартфон устройство – Samsung Galaxy S24 Ultra е с мощна 200-мегапикселова основна камера, придружавана от 50MP и 10MP обективи, както и 12-мегапикселова предна камера.

С тях ще се запаметят не само бляскавите моменти от абитуриентската вечер, но и всички приказни места, които очакват младия човек в живота му занапред. Функциите за снимки са обогатени с Galaxy AI, който издига всеки кадър на ново ниво – с впечатляващи детайли и мигновено ретуширане, крайният резултат ще задоволи и най-взискателните създатели на съдържание.

Но това не са телефони само за инфлуенсъри. Възможностите за търсене по обект от снимка и жив преводач (Live Translator) ще са полезни и за посветените на своите академични успехи бъдещи студенти, които планират да учат в чужбина.

Освен това, елегантният дизайн и разнообразието от цветове (ментово, лавандула, злато, сиво) превръщат смартфоните в наистина желан подарък и за подаряване, и за получаване. Вариантите за избор на подобен подарък са различни според нуждите, като за любителите на по-компактни и функционални устройства – Samsung Galaxy Flip5 е идеалното решение. Последният модел от Z Flip серията е с още по-голям 3,4-инчов външен дисплей и позволява удобство при носене и прибиране, докато в същото време осигурява и голям екран за следене на всичко.

А, ако търсите по-достъпен, но също толкова богат откъм функционалности модел – S23 e чудесен избор, който няма да натежи на семейния бюджет, но същевременно ще осигури всичко необходимо на младия човек.

Всички устройства, участващи в кампанията, може да откриете онлайн на A1.bg.