Валентин Илиев: До дузпата владеехме инициативата

Наставникът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев даде мнението си след загубата на своя тим от Славия. “Червените” отстъпиха с 0:2 у дома в Бистрица.

“В интерес на истината мисля, че до положението с дузпата имахме инициатива. Дузпата ни стъписа, но след като беше отразена, имаше позитивен импулс до червения картон.

След това стана твърде тежко за нас да противодействаме.

Аз не мисля, че грешката, особено при червения картон, е на база на това, че теренът е тежък. По-скоро тактически можехме по-добре да изиграем ситуацията. Теренът беше тежък, но това не е оправдание за нас. Ние сме професионалисти, говорихме си преди това какъв е теренът, трябваше да се адаптираме.

Дори и грешките, които правят в мачовете младите – те са опит за тях. Това е също развитие за тях. Естествено, че тяхното развитие ще минава не само през позитивни моменти, но и през негативни. Очаква ги много добро бъдеще, просто трябва да си анализират грешките и да се опитват да не ги повтарят.

И Педриньо, и Вутов, и Ради, и Умарбаев ни липсваха. Това са футболисти, които няма как да не липсват на отбора. Но виждам, че момчетата, с които разполагам, дават всичко от себе си. Дали се получава, или не е друг въпрос, но относно себераздаване не мога да имам претенции.

Хубавото е, че имаме достатъчно време да се подготвим. Ще се надявам и контузените да се възстановят. Не мисля, че имаме с какво да се изненадаме в България, но е много важно в каква посока тръгва мача”, заяви Илиев.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe