Лудогорец излиза за победа над Крумовград и спечелване на 13-та поредна титла

Лудогорец и Крумовград се изправят един срещу друг в двубой от първия кръг на първа група в плейофната фаза на efbet Лига. Срещата в Разград стартира в 17:45 часа, а главен съдия ще бъде Валентин Железов.

Определено настроението е приповдигнато в редиците на домакините, които при победа днес ще спечелят 13-ата си поредна титла в efbet Лига. Разградчани са на върха в класирането със 75 точки и с оставащите четири мача до края са им нужни само три пункта, за да бъдат недостижими на върха.

Освен това те са в серия от 13 поредни победи efbet Лига. Освен това преди няколко дни “орлите” се наложиха с 4:0 над Хебър за Купата и почти сигурно си гарантираха място на финала за турнира. Така Лудогорец влиза с високо вдигната глава в днешната среща.

Крумовград от своя страна може да бъде горд от дебютния си сезон в елита. Момчетата на Станислав Генчев попаднаха сред най-добрите шест отбора, въпреки че са новаци в efbet Лига. “Сините” напрактика нямат за какво да се борят до края на кампанията, тъй като към момента са с 44 точки на шестото място. Въпреки това те показаха, че могат да бъдат препъникамък за много отбори. Крумовград е във впечатляваща серия от 12 поредни мача без загуба и се намират в много добра форма в първенството.

По-рано през сезона Лудогорец и Крумовград вече играха два пъти помежду си. В първия мач от първия кръг “сините” се наложиха с 3:1 у дома. В Разград обаче “орлите” победиха с 1:0.

ЛУДОГОРЕЦ – КРУМОВГРАД

Вероятни състави:

ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): Падт; Фон Витри, Вердон, Д. Алмейда, Недялков; Нареси, Чочев; Текпетей, Пьотровски, Рик; Дуа

КРУМОВГРАД (3-5-2): Я. Георгиев; Шимич, Б. Кацаров, Маседо; В. Велев, С. Юсеин, Р. Ареяс, М. Цветанов, Дж. Али; А. Колев, Луан

СЪДИЯ: Валентин Железов
СТАДИОН: „Хювефарма Арена“
НАЧАЛО: 17:45 часа

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe