Британски десантчик сензационно: Земята бе посетена от извънземна цивилизация

Франк Милбърн, ветеран от елитния парашутен полк на британската армия, е заявил, че британските специални сили са открили останките на извънземен кораб в края на 80-те години. Неговите думи за посещението на Земята от извънземна цивилизация са публикувани от Daily Mail.

В разказа си пенсионираният десантчик се позовава на другар от армията, който пожелал да остане анонимен, когото нарича просто „Джон“.

Според него през 80-те години Джон е служил в секретната военна част „Ескадрила E“, когато се е случил инцидентът с НЛО.

Милбърн твърди, че въпреки че Джон се е бил във Фолклендската война и е участвал във военни операции по света, той си спомня инцидента в родната си страна като един от най-страховитите.

Милбърн твърди, че Джон, като част от отряд от 20-30 войници от специалните сили, е бил изпратен с хеликоптер в северната част на Англия, за да инспектира и достави в базата останките от свален обект, който не е нито британски, нито съветски, нито американски.

„Той не описа кораба, каза само, че е очевидно, че не е построен от хора. И беше очевидно, че в него имаше пътници, които сами избягали оттам“, казва Милбърн.

След това отрядът на Джон бил разделен: част от хората останали да охраняват кораба, докато други отиват да проследят бегълците с помощта на хеликоптери. Те обаче така и не успяли да намерят никого и останките от кораба били взети от „учени и техници“.

Милбърн отбелязва, че няма доказателства за думите на стария си приятел. Той обаче му вярва, защото през цялата си служба не е имал причина да се съмнява в честността на Джон.

Франк Милбърн

Самият Милбърн сега работи като анализатор в Центъра за стратегически изследования Бегин-Садат, израелски университетски мозъчен тръст с тесни връзки с израелското военно разузнаване. Той е написал и публикувал няколко научни статии относно подхода на правителството на САЩ към изследванията на НЛО.

Пенсионираният британски десантчик казва, че е решил да сподели тази история в подкрепа на други информатори, които са свидетелствали пред Конгреса на САЩ за предполагаеми програми за търсене на НЛО. Той е убеден, че „прекомерната секретност“ на тази тема пречи на научния прогрес.

Той също така добавя, че през 90-те години е чул истории от военни пилоти за това как им е било наредено да прихванат „дискообразни обекти“. Твърди се, че те са се приближили много близо до НЛО и са стреляли по тях от всички видове оръжия. Въпреки това, според пилотите, това не засегнало мистериозните кораби и те просто изчезнали.

От британското министерство на отбраната в отговор на запитване на изданието са отговорили, че нямат информация за издирването на космическия кораб през 80-те години.

Превод и редакция