Звезда на “Пайнер” шокира с признание: Направих аборт ВИДЕО

Известна пайнерка призна в подкаста на „Не съм такъв човек“, че е направила аборт. Тя разкрива, че потенциалният татко не е бил подходящият и това е наложило махането на плода. 

Тя има син на 9 години от предишен брак и сега за първи път реши да разкри тази тежка истина от живота си. А, разбира се, това отприщи жестока дискусия в социалните мрежи, а някои от потребителите я наричат „убийца“.

 

Ива Атанасова – Айви е изключително популярна като моден стилист, собственик на агенция за красота, телевизионен водещ и журналист, а от няколко години и като изпълнител в музикална компания “Пайнер”. На нейния безпогрешен усет за мода и стил се доверяват много родни знаменитости. Тя е организатор и на престижните награди VIP Awards, които вече имат шест издания.

Тези дни Айви разкри неподозирани неща за себе си. “Мислила съм за второ дете, даже бях на път да имам второ дете преди две години, но така се случи, че се разделих с човека и приключих с второто дете. Просто човекът не ставаше… Идея нямахме за дете, но се случи… Между нас не се получиха нещата”, каза тя в подкаста „Не съм такъв човек“.

ЦЯЛОТО ВИДЕО С АЙВИ: 

По думите й е хубаво една жена да има две деца, но ако има човек до себе си, с когото заедно да се грижат за семейството си. “Аз сама гледам първото си дете, изцяло… И ми е по-трудно. Не искам да ми е трудно повече в този живот. Ако ще имам второ дете, искам да го гледам по по-лесен начин, с точния и правилен човек”.

За бившия си мъж Денис Касъмов коментира: “Ние сме си запазили отношенията. Той ми е приятел, наистина!”, а съветът й към други двойки, които се разделят е: “Когато се разделите с човека до вас, недейте да си правите мръсно, защото ако си правите мръсно, няма как да запазите тази симбиоза, това разбирателство един с друг. Хората, когато се разделят, трябва да знаят, че го правят за добро”.

“Аз смятам, че успях да запазя самообладание във всяко едно отношение. На моменти ми е идвало някакви неща да направя, но просто съм имала акъл” – подчертава тя и заявява: “Аз се грижа за детето, така ги “разделихме” грижите за него. Той го вижда, когато пътуват някъде, когато Филип иска да визи баща си, винаги се виждат. Аз никога не съм спирала някого да се вижда с другия. Винаги щом има желание, има и вариант”.