Победител в Шампионската лига представи Андрей Жеков

Победителят във волейболната Шампионска лига за мъже от 2013 година Локомотив (Новосибирск) официално обяви привличането на българския специалист Андрей Жеков.

Както първи Sportal.bg информира, Андрей Жеков е новият помощник треньор на вицешампионите на Русия, които за пореден сезон ще бъдат водени от Пламен Константинов.

Андрей Жеков, който през последните два сезона бе начело на мъжкия тим на Левски София, е поредният българин в щаба на тима от Новосибирск.

Жеков заема мястото на Петър Шопов, който през последните два сезона бе асистент на Пламен Константинов, а от новия же води женското направление в Левски София.

В Локомотив работят още кондиционния треньор Венислав Наумов, както и Георги Петров, който е старши треньор на младежкия тим от Новосибирск.

Андрей Жеков се включи в щаба на вицешампионите още по време на лагера във Варна преди няколко седмици, но днес бе официално бе представен от Локомотив (Новосибирск).

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите двубои от волейболното Световното първенство 2022, на живо, в ефира на MAX Sport.